2777
2789

شاداب صالح پور 

ولی وقت نمیده اگه تونستی یه جوری ازش وقت بگیر محشره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم شما مراجعه داشتید

اره من پسرم تحت نظر ایشونه البته پسر من ببماری خاص داره 

ولی دکتر شاداب صالح پور و سرچ کنی میبینی چقد حرفه ایه تو کارش اگه تونستی حتما وقت بگیر ازش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره من پسرم تحت نظر ایشونه البته پسر من ببماری خاص داره ولی دکتر شاداب صالح پور و سرچ کنی میبینی چقد ...

میذاره ازش سوال بپرسیم یا تند ویزیت میکنه میره

پسر من قدش کوتاس😔😔😔

میذاره ازش سوال بپرسیم یا تند ویزیت میکنه میرهپسر من قدش کوتاس😔😔😔

اره می‌ذاره یکم بد اخلاقه ولی محشره

قدش چنده چند سالشه

پسر من فلج مغریه رشدش متوقف شده بود از یک سالگی که فلج مغزی شد تا ۳سالگی هیچی رشد نکرد انگار همون یک سالش بود

الان ۵سالشه ببینیش مثل همون بچه های ۵ساله شده قدشم بلند شده

میگم دکتر محشریه فقط اخلاق نداره

اره می‌ذاره یکم بد اخلاقه ولی محشرهقدش چنده چند سالشهپسر من فلج مغریه رشدش متوقف شده بود از یک سالگی ...

عزیزم ناراحت شدم برا پسرتون 

پس اینطور که میگید خیلی خوبه خداکنه بتونم وقت بگیرم ازش

عزیزم ناراحت شدم برا پسرتون پس اینطور که میگید خیلی خوبه خداکنه بتونم وقت بگیرم ازش

ناراحت نباش گلم 

حتما ببین پشیمون نمیشی یعنی رو دستش نیست 

❤️انشالله حتما خدا خیرت بده

قربونت برم