2777
2789

سلام دوستان

یک خبر خوب دارم! من تصمیم گرفتم توی دوره آموزش "صفر تا رانندگی" شرکت کنم و می‌خواستم بهتون پیشنهاد بدم. هزینه دوره ۶ میلیون تومنه، ولی برای ۱۰۰ نفر اول، تخفیف ویژه داریم و قیمتش میشه فقط ۱۵۰۰ تومن! 😍

اگر کسی علاقه‌مند بود، بهم خبر بده تا تعداد افراد مشخص بشه و هزینه رو بین همه تقسیم کنیم. بعدش هم همه کلیپ‌ها و منابع آموزشی که توی دوره گفته میشه رو توی گروه به اشتراک می‌ذارم تا با هم یاد بگیریم و به راحتی رانندگی کنیم! 

تو گروه هم میفرستم قیمتش ۶ تومنه ولی با هم دور هم جمع بشیم قشنگ نصف میشه هرکسی میخواد بهم بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یاد نمیدم گلمتو اینستا ب خانمی هست کلیی هم فالور داره گفتم بیام اینجا بگم همیشگی باهم شرکت کنیم ه ...

آها❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

این دیگه چی بود 😑😶رانندگی تمرین میخواد ن دیدن

اره منم رفتم کلاسش گواهی هم دارم ولی تو اینستا دیدم کلیپ هارو خیلی خوب یاد میده گفتم بیام اینجا بگم چند نفری بشیم نفری ۵۰ اینا بزنیم کلیپ هارو بگیریم