raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 عنوان میشه کمک کنین😭😭😭 80 بازدید | 18 پست با جادو منو عشقم رو از هم جدا کردن چیکار کنم دسترسی هم به دعا نویس ندارم نمیخوام هم مراجعه کنم 1404/07/12 | 23:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_صلوات_بفرستین_ عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1469 ببین پاشو از خود امشب شروع کن نماز حضرت فاطمه رو ب نیت باطل شدن دعا بخون..سرچ کن نت میاد . تا ۷ شب یا ۱۴ شب بخونش. ان شاالله ک تو خابت بت نشونه میدن دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2282 جادو خرافات هستپیش روانشناس برید کمکتون میکنه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 ببین پاشو از خود امشب شروع کن نماز حضرت فاطمه رو ب نیت باطل شدن دعا بخون..سرچ کن نت میاد . تا ۷ شب ... سه ماه روز گارم سیاه شده دست و دلم به کاری نمیره انگار گیجم
raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 جادو خرافات هستپیش روانشناس برید کمکتون میکنه اخه میدونم انجام دادن تو یه روز همه چی تموم شده
یه_صلوات_بفرستین_ عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1469 سه ماه روز گارم سیاه شده دست و دلم به کاری نمیره انگار گیجم اشتباه نکن گلم ، هم ایت الکرسی زیاد بخون هم چهار قل . نمازو حتما بخون اگ عاشق هم بودین عشقتون حیفه ها دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه
raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 اشتباه نکن گلم ، هم ایت الکرسی زیاد بخون هم چهار قل . نمازو حتما بخون اگ عاشق هم بودین عشقتون حیفه ... 😭😭😭😭😭
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2282 اخه میدونم انجام دادن تو یه روز همه چی تموم شده اثر تلقین هستکافیه با عشقتون برید پیش روانشناسمشکلتونو حل میکنه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 اشتباه نکن گلم ، هم ایت الکرسی زیاد بخون هم چهار قل . نمازو حتما بخون اگ عاشق هم بودین عشقتون حیفه ... نمیدونم به من چی شده اول قران خیلی میخوندم ولی نمیدوتم چم شده اصلا دوست ندارم کاری انجام بدم گیجو منک شدم
raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 اثر تلقین هستکافیه با عشقتون برید پیش روانشناسمشکلتونو حل میکنه حرفمو گوش نمیده که ازم سرد شده
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2282 حرفمو گوش نمیده که ازم سرد شده مشکل از اونهشاید کسی تو زندگیشه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 اشتباه نکن گلم ، هم ایت الکرسی زیاد بخون هم چهار قل . نمازو حتما بخون اگ عاشق هم بودین عشقتون حیفه ... الان این پیامو مینویسم گریه میکنم هر کی دعا نوشته برامون خدا نابوذش کنه من از زندگیم سیر شدم قبلا که قران میخوندم ولی الان انگار از همه چی سرد شدم
raspar مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 80 مشکل از اونهشاید کسی تو زندگیشه نه نیست میدونم خودش هم گریه میکنه ناراحته میدونم مامانش دعا نوشته چون میگفت یه کاری میکنم جدا بشین
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2282 نه نیست میدونم خودش هم گریه میکنه ناراحته میدونم مامانش دعا نوشته چون میگفت یه کاری میکنم جدا بشین شاید مادرش مجبورش کرده بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
یه_صلوات_بفرستین_ عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1469 الان این پیامو مینویسم گریه میکنم هر کی دعا نوشته برامون خدا نابوذش کنه من از زندگیم سیر شدم قبلا که ... میدونم حالت چطوره کاملا درک میکنم ولی هرجور ک شده سعی کن سرپا شی و انجام بدی.. نشسته نماز رو بخون دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه