2777
2789
عنوان

به نظرتون توی ازدواج باید از نظر مالی با طرف هم سطح باشیم🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
🤚عاقبت بخیر باشی 🤲

طرف بعد ازیکسال برگشته بهم اس ام اس داده سلام😑😑

من بدم میاد از این رفتن و اومدنااااا

تو رو خداااا بگو چیکار کنمممممم

کسی ک واقعا. بخوادت نمیره و برگرده کسی که پشیمون بشه برمیگرده😑 

الان چیکار کنم جوابشو کلا ندم؟؟؟؟

جالبه ساعت 1 هم پیام داده😂😂😂🤨

طرف بعد ازیکسال برگشته بهم اس ام اس داده سلام😑😑من بدم میاد از این رفتن و اومدناااااتو رو خداااا بگ ...

سلام

خودت که عاقلی خدا رو شکر،خوب متوجه شدی،

پس تردیدت برای چیه

مرد اگه عاشق بشه ثاااانیه ها براش ساااال هست  سال که دیگه هیییچ

🧔اقا هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامخودت که عاقلی خدا رو شکر،خوب متوجه شدی،پس تردیدت برای چیهمرد اگه عاشق بشه ثاااانیه ها براش ساااا ...

اصلا جوابشو ندادم

ولی خیلی حس بدی دارم ک این فرد احمق کودن عین گزینه باهام رفتار میکنه😑😑😑جالبه فقط سلام کرد دیگه هیچی

اصلا جوابشو ندادمولی خیلی حس بدی دارم ک این فرد احمق کودن عین گزینه باهام رفتار میکنه😑😑😑جالبه فقط ...

خوب کاری کردیخب تو دنیا هیییچکسو پیدا نمیکنی که همه قبولش داشته باشن و مخالف یا مسخره کننده نداشته باشه

ابهت و شخصیت و لول خودتو نگه دار 

دلیلی نداره هر کسی بتونه روی افکارت تاثیر منفی بزاره 

با قدرت و عزت نفس زندگی کن و پیش برو و از این چیزا و ادما دوری کن و جزع ادم حسابشون نکن

🧔اقا هستم
دقیقا اصلا نباید آدم حسابشون کرد

من روزی که همسرمو انتخاب کردم هم تهدید،هم ترس وحشتناکی انداختن تو جونم

مادرم گفت اگه تونستی ۶ماه باهاش زندگی کنی من هیچی تو این دنیا نمیدونم

ولی با قدددرت پیش رفتم و ذره ای گوش ندادم

اینو گفتم که بدونی یه مردواقعی و عاشق از هیییچ چیز نمیترسه وجاااانمیزنه

🧔اقا هستم

اگه هر دو خانواده درک کرده باشن ارزش انسان‌ها به اسکناس‌های تو جیبشون نیست به شعور و شخصیتشونه، اگه پول براشون خیلی معنی خاصی نداشته باشه (اونی که پولدارتره اصلا حس غروری نسبت به پولش نداشته باشه اونی که فقیرتره هم چشمش گرسنه نباشه) مشکلی پیش نمیاد

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من روزی که همسرمو انتخاب کردم هم تهدید،هم ترس وحشتناکی انداختن تو جونممادرم گفت اگه تونستی ۶ماه باها ...

خب شما اصلا قابل قیاس با این پسر بچه های دو هزاری نیستین

پایدار و برقرار باشه زندگیتون با همسرتون

الان واقعا همه پسر بچه مرد واقعی کم شده

خب شما اصلا قابل قیاس با این پسر بچه های دو هزاری نیستینپایدار و برقرار باشه زندگیتون با همسرتونالان ...

زنده و سلامت باشید

هنوزم هست کم شده ولی هست،

کمی ترس افتاده تو جونشون 

سوسول شدن

پدر و مادرا هم متاسفانه رفاه بیشتری براشون میزارن و همین خودش بده

🧔اقا هستم