بچه دی ماه به دنیا میاد و ما نمیدونیم براش لباس چی بخریم از هر کدوم چندتا بخریم
اگه چیزی در این زمینه می دونید یا تجربه دارید لطف کنید به منم بگید
عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد
عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد
اگه قابل باشم به روی چشمم حتما برای همه مامانا و نی نی هاشون دعا میکنم ❤️❤️واقعا مادر شدن بهترین حس ...
آره بخدا الان شما گفتین میخواین خرید کنین من از پشت گوشی ذوقشون رو کردم.دیگه شما که خاله شون هستین و خاله هم مادر دوم.الهی قدمشون خیرباشه .من بعد چندسال باردار شدم .
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آره بخدا الان شما گفتین میخواین خرید کنین من از پشت گوشی ذوقشون رو کردم.دیگه شما که خاله شون هستین ...
عزیزم 😍😍
خدا حفظش کنه براتون
پسر منم دی ماهیه...الان سه سالشهولی از من میشنوی کاپشن سرهمی و کلا سرهمی نگیرمن برا پسرم گرفتم اصلا ...
آخی خدا براتون نگهش داره 😍😍 انشاءالله ۱۲۰ سال زنده و سلامت باشه
و اینکه چشم حتما به خواهرم میگم اینو