تووت_فرنگیی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2992 عنوان کتابی هست که سوالات طبقه بندی شده ی کنکورو داشته باشه 63 بازدید | 10 پست منظورم اینه فرضا تمام سوالات کنکور کتاب تاریخ انسانی رو درس ب درس داشته باشه مثلا درس یکم تاریخ دهم این سوالا و....و برای هر سه پایه ی دهم و یازدهم و دوازدهم باشه اگه هست معرفی میکنید 1404/07/12 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 قلمچی هم داره حتی خود کنکور چندسال پیشو میاد با جواب میگه و میگه کجای کتابه تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
تووت_فرنگیی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2992 قلمچی هم داره حتی خود کنکور چندسال پیشو میاد با جواب میگه و میگه کجای کتابه کتابشو داره؟
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 کتابشو داره؟ اره عکس میگرم واست میفرستم واسه من نو نو هست تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 جلد دومش جوابش هست تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
تووت_فرنگیی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2992 جلد دومش جوابش هست بعد درس به درسه؟میدونی منظورم اینه که مثلا سوالات کنکور از درس اول جغرافیا دوازدهم اینجوریه؟
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 بعد درس به درسه؟میدونی منظورم اینه که مثلا سوالات کنکور از درس اول جغرافیا دوازدهم اینجوریه؟ درس به درس نه هااا خود سوالات کنکور چند سال گذشته رو میاد تحلیل میکنه البته کتاب تست ها قلمچی جلوی تست معمولا میزنه سوال ۱۵کنکور مثلا۹۸ تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
تووت_فرنگیی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2992 درس به درس نه هااا خود سوالات کنکور چند سال گذشته رو میاد تحلیل میکنه البته کتاب تست ها قلمچی جلوی ت ... اها من میخواستم درس ب درس باشه
تووت_فرنگیی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2992 درس به درس نه هااا خود سوالات کنکور چند سال گذشته رو میاد تحلیل میکنه البته کتاب تست ها قلمچی جلوی ت ... فک کنم کتابی ک درس ب درس باشه نیست اصلا
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 اها من میخواستم درس ب درس باشه ولی درس به درس داره این مدلی مثلا شاید تو هر درسی چهاربار بگه مشابه کنکور فلان خارج فلان سال یا بگه مشابه کنکور فلان سال تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...