گل_نرگس۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 1464 عنوان ی نفر اینجا تک نیت میگرفت منم گفتم بگیر برام 51 بازدید | 5 پست بعدش گفت که سنگینی افتاده برات دعایی هست باطل کنمن حرز امام جواد چن روزی هست گرفتم یعنی به خاطر این گفت با منظورش دعا بود؟چون هستن کسانی که دعا بگیرن برامالان انگار خوره افتاده تو جونم اولین آرزویی کح ازش متنفر شدم بزرگ شدن بود🖤 1404/07/12 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نرگس۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 1464 اصلاحبا : یا نشد ویرایش بزنم اولین آرزویی کح ازش متنفر شدم بزرگ شدن بود🖤
گل_نرگس۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 1464 حرزجادونیست خوبه حتمانگه دار آره حتی از اونجایی که گرفتم گفتن اگر چیزی هم باشه باطل میکنهی جورایی مطمئنم دعا گرفتن الان اون خانم گف سنگینی برات داره😓🥲 اولین آرزویی کح ازش متنفر شدم بزرگ شدن بود🖤
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 12017 اون نفر احتمالا الکی گفته . بهش اعتماد نکن حرز امامجواد هم خیلی خوبه
گل_نرگس۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 1464 اون نفر احتمالا الکی گفته . بهش اعتماد نکن حرز امامجواد هم خیلی خوبه همینجا بود کل تاپیک هاشم تک نیت هستاز بابت دعا گرفتنم ی جورایی مطمئنم چون مدتی حالت روحی و روانیم دست خودم نبود و کسایی هستن که اینکاره هستن و تازگیا دشمنالان اون خانومم دیگه جوابم نداد نمیدونم باید چیکار کنم اولین آرزویی کح ازش متنفر شدم بزرگ شدن بود🖤