من زدم، فک کنم نیم سی سی، خیلی برام کم زد که تابلو نباشم ولی تاثیرش رو چهره ام واقعا محسوسه، من وسط چانه ام چاله بود و متقارن نبود، دکتر با وجدان باشه خودش میگه لازم داری یا نه، فک کنم یک و نیم سی سی دیگه تابلو باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوریه تاثیر یک سیسی همه میگن خیلی کمه بدرد نمیخوره یک سیسی
ببین هیچوقت واسه اولین بار از ۱ سی سی بیشتر تزریق نکن حتی اگه دکترت گفت از ۱ سی سی بیشتر بزنم نذار، ۱ سی سی بزن اگه دوست داشتی هفته بعد واسه ترمیمش بگو بیشتر بزنه
باشه میگم ب دکتر منم همینو شنیدم میگن یک سیسی بیشتر نزنید جلسه اول
اره کلا چونه کمتر از بقیه صورت ژل لازم داره زود فرم میگیره، من دوبار پشت سرهم رفتم ۱ سی سی بزنم چونم ژلو پس میزد بیرون، بار اول ۱ سی سی بزنی هم گلوله نمیشه هم کم کم تزریق بشه فرم قشنگتری میگیره، هم به خاطر اینکه دفعه اول جذب میشه تو هرچقدر زیاد بزنی یه هفته دیگه جذب میشه پس کم کم ترمیم کن که بمونه
من، چاله چونه داشتم قشنگ هم بود ولی برا تنوع نیم سی سی زدم پرش کردم،
عزیزم راسته که میگن ژل توی چونه تکون میخوره و با دست جابه جا میشه ؟
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️