2777
2789

چرا موقع پیاده روی سریع حتی اگه اولاش یواش راه برم بعد شروع کنم تند برم سمت چپ زیر قفسه سینم و بالای معده خیییلی شدید میگیره و درد میگیره به طوری که نمیتونم راه برم حتما باید چند دقیقه وایسم تا خوب شه بعد راه برم؟؟؟ گرفتگی عضلات؟ 

آیا کسی اینطوریه؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

قبلش غذا می خورین ؟

چه بخورم چه نخورم همینطوره

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بدنت هنوز آمادگی لازم رو پیدا نکرده، منم قبلا موقع دویدن اینجور میشدم

خیلی عجیبه اخه من از بچگی باشگاه میرفتم

پياده روی  اصولی داره

هرکی پياده روی ش براساس توان شه

اگر بدن ضعیف باشه  باید ماه اول آروم  رفت

چون بدن کشش نداره

بعد هرهفته ۵ دقیقه بهش اضافه کرد

بعد سه‌ماه میشه تند رفت بدون دردسر

اگر بيش  هرتوانت پياده روی کنی بدن عکس‌ العمل  نشون  میده 

احتمالا بيش از توانت کار کردی