2777
2789
عنوان

ابجی سیزده سالم ریده به عصابم

601 بازدید | 65 پست

یه استوری گذاشته از پاهاش زیرش نوشته بود پیش به سوی مدرسه بعد یه استیکر خنده گذاشته بود منم ریپلی زدم گفتم اوسون به ترکی باشه بعد منم استیکر خنده گذاشتم الان جواب داده به تو ربطی نداره سرت تو لاک خودت باشه یعنییییی انقددددد بی ادبببببببه و رو مخه حتی مامانمم از دستش میناله هر وقت مامانم میخاد چیزی ازش بگه .... میگم همش تقصیر خودتونه من هم سن اون بودم داداشمم هم سن من من بهش نمیگفتم بالا چشت ابروعه اینطوریه ...این انگار اون منو زاییده اعصابم خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیتش به کنار بچه سیزده سال چرا اینستا داره😐

دختردایی من ۱۰ سالشه داره

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱