2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

110 بازدید | 17 پست

چقدر کارهای خودتون و خونه رو انجام میدین؟

غذا پختن ، ظرف شستن و غیره

شمام از صبح درگیر این هستین که چی بخورین یا مدام برین دستشویی از شب تا صبح نتونین بخوابین ووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نازو اداها مال بچه اوله الان بارداری سوممه یه بچه اول ابتدایی دارم صصبحا اونو میبرم مدرسه بعدش بیام به بچه کوچیکم میرسم همه کارامم خودم میکنم مامانم نمیاد تازه شبا کارم شروع میشه باید همرونوبتی بخوابونم حتی شوهرم میگه بیا بخوابون

همزمان با بارداریم شوهرم بیکار شد ناهار شام می‌ذارم و ظرف میشورم ولی واسه بقیه چیزا سخت نمی‌گیرم دیر به دیر انجام میدم دوبار سرمای شدید خوردم تو یه ماه الآنم یه هفتست دهانه رحم باز شده دکتر بهم استراحت داده بیشتر کارارو شوهرم انجام میده مثل جاروبرقی بالکن شستن طی کشیدن و ریخت و پاش گرفتن من همون فقط یه آشپزی کنم و خرد خردظرفارو میشورم دوروزم مادرشوهرم اومد خونمون بنده خدا وسایل آورد و غذا درست کرد دسشویی که هر نیم ساعت یه بار باید برم 🤣الآنم چندروز قشنگ رو مثانه لگد میزنه دسشوییم میگیره 🤣

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

دیگه وقتی استراحت مطلق باشی سخت تر هم هست.هم مجبوری استراحت کنی هم کاراتو بکنی..

من استراحت مطلق نیستم ولی به طرز وحشتناکی از صبح درگیر مسائل حیاتیمم

گشنگی خیلی بهم فشار‌ میاره باید همش ب این فکر کنم چی بخورم چی درست کنم غذا، برم دستشویی ، درد کمر درد لگن اضطراب های مختلف تنگی نفس ووووو

دارم دیوونه میشم نه شبها خواب دارم نه صبحام تعریفی داره

همزمان با بارداریم شوهرم بیکار شد ناهار شام می‌ذارم و ظرف میشورم ولی واسه بقیه چیزا سخت نمی‌گیرم دیر ...

سلام شما لکه بینی داشتی خوب شدی؟؟ دارو چی داد دکتر بهت؟

منم تو ماه ۶ یهو اینجور شدم

سلام شما لکه بینی داشتی خوب شدی؟؟ دارو چی داد دکتر بهت؟منم تو ماه ۶ یهو اینجور شدم

من هفته بیست و سه یه شب یه دفعه کمر درد گرفتم و واژنم می‌سوخت رفتم دستشویی خونریزی کردم اومدم بیرون به شوهرم گفتم بریم بیمارستان دیدم بچه تکون میخوره بیخیال شدم دیگه چند بار رفتم دستشویی دیدم خونریزی ندارم فقط سوزش دارم پس فرداش نوبت دکتر داشتم رفتم سونو گفت دهانه رحم نیم ساعت باز شده باید استراحت کنی رابطه ممنوع شبی یه دونه شیاف پروژسترون بذار دیگه اینارو انجام میدم تا یک آبان که دوباره برم پیش دکتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

من هفته بیست و سه یه شب یه دفعه کمر درد گرفتم و واژنم می‌سوخت رفتم دستشویی خونریزی کردم اومدم بیرون ...

منم از هفته۲۲ لکه بینی دارم. الان نیست اما همش توهم زایمان زودرس دارم

منم از هفته۲۲ لکه بینی دارم. الان نیست اما همش توهم زایمان زودرس دارم

منم همینم خیلی نگرانم هنوزم خریداش نکردم موندم چیکار کنم من لکه بینی ندارم فقط همون شب خونریزی داشتم الان ۲۴ هفته و یک روزم میگم لااقل تا سی و دوسه هفته برسونم 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر برا من که علتشم نفهمیدبرای ۲۸ هفته سونو داپلر نوشت فقط

سونو نکرد ؟؟من خود دکترم سونو کرد گفت دهانه رحم باز شده شاید واسه شما هماتوم بوده چرا سونو داپلر؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سونو نکرد ؟؟من خود دکترم سونو کرد گفت دهانه رحم باز شده شاید واسه شما هماتوم بوده چرا سونو داپلر؟؟؟

سونو عادی اکی بود. نه هماتومم نبود

فقط گفت جفتت کمی پایینه اونم نه خیلی که خون ببینی