2777
2789
عنوان

بنظرتون از من خوشش میاد

180 بازدید | 33 پست

ماه پیش که عروسی فامیل نزدیکمون بود ما رفتیم اینم بگم که رفت امد خانوادگی نداریم اصلا.توی مراسما شاید ببینیم همو.من از بچگی ازش خوشم میومد و نسبتشم با داماد این بود که داداششه.فامیل درجه ۲ ونزدیکم ولی رف امد نداریم 

خلاصه همه جمع شده بودن میرقصیدن.این پسره یهو برگشت سمت من.یه چشمک زد گفت تو هم بیا برقص و دستشو گرفت سمتم منم رفتم.فردا عروسی بهش پیام دادم گه شمارت همون قبلیه عکس و فیلما رو برات بفرستم؟گفت اره یکم‌حرف زدیم و اینا یه نخ هم این وسط میداد و جز من هیچ دختر دیگه ای رو هم فالو نداره.ومن یه استوی گزاشتم که خدایا من ایوب نیستم معیبوم انقدر صبرمو درست کاری نکن اونم ریپلای کرد که اگه تو پعیبوی منم تعمیر کار تخصصی ام.ولی متاسفانه از اون شب به بعد دیگه پیامی نداده .وفقط بعضی اوقلت استوری ریپلای میکنه یا لایک میکنه به صورت مستقیم پیام‌نمیده بنظرتون من خودم پیام بدم بهش یا ترفندی چیزی بلدید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هول نیست؟ من نمیدونم چرا میگم پسر باید سنگین رنگین باشه به اینطور پسرا که چشمک و فلان میزنن میگم هول نمیدونم چرا:/😂

ولی خب معلومه دیگه یه حسایی بهت داره نمیدونم کراش زده الکی یا واقعا میخواد

و اینکه نباید بهش پیام میدادی به هر دلیلی اینجا مشخص میشد واقعا حسی بهت داره یا نه که بعد عروسی بهت پیام میداد

یکم غرور داشته باش

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

مردا داشتن میرقصیدن فقط منم پشتش بودم و دستشو از جمع جدا کرد و شاره کرد که بیا توهم برقص

گفت توی‌مردا برقص؟🙁

بنظر من نرو بهش بگو خودمم یبار تو موقعیتت بودم نرو بگو اصلا ولی خب توم بهش نخ بده

یک عدد دختر زبروزرنگم

هول نیست؟ من نمیدونم چرا میگم پسر باید سنگین رنگین باشه به اینطور پسرا که چشمک و فلان میزنن میگم هول ...

نه اصلا هول نیست خیلی سرسنگینه ولی بعد عروسی ارتباطش خیلی صمیمی تر شده اصلا استوری اینا ریپلای نمیکرد الان میکنه و سرصحبت و باز میکنه

گفت توی‌مردا برقص؟🙁بنظر من نرو بهش بگو خودمم یبار تو موقعیتت بودم نرو بگو اصلا ولی خب توم بهش نخ بد ...

هم من نخ دادم هم اون ولی هیچکدوم جلوتر نرفتیم😂