2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها بگن

108 بازدید | 11 پست

بچه ها چند ساعت بیهوش بودید ؟ طبیعیه من ۸ ساعت بیهوش بودم ؟

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ ساعت بیهوش بودم.مطمئنی ۸ ساعت؟شاید به هوش بودی یادت نیست

نه من از ۸ تا ۴ بعد از ظهر بیهوش بودم همراهامم میگن بیهوش بودی

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
راضی هستی؟سخته؟هزینش چندشد

خیلی راضی ام ولی خیلی ضعیف شدم ۷۰

نه من از ۸ تا ۴ بعد از ظهر بیهوش بودم همراهامم میگن بیهوش بودی

نمیدونم 

شاید بیهوشیت سنگین بوده 

گاهی اوقات اگر کار بینی زیاد باشه سنگین تر بیهوش میکنن که اذیت نشی 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

نمیدونم شاید بیهوشیت سنگین بوده گاهی اوقات اگر کار بینی زیاد باشه سنگین تر بیهوش میکنن که اذیت نشی

اخه تکثرا میگن نهایتا سه ساعت بیهوش بودن 😭😭 من خیلی اذیتم الان دو ماه گذشته ولی اثرات بیهوشی هنوز تو جونمه

اخه تکثرا میگن نهایتا سه ساعت بیهوش بودن 😭😭 من خیلی اذیتم الان دو ماه گذشته ولی اثرات بیهوشی هنوز ...

یعنی احساس کرختی میکنی؟ سستی؟ 

اوضاع سرویس بهداشتیت چطوره؟

مثانه ات اینا خوب تخلیه میشه؟

به نظرم حتما برو به دکتر بگو 

یعنی احساس کرختی میکنی؟ سستی؟ اوضاع سرویس بهداشتیت چطوره؟مثانه ات اینا خوب تخلیه میشه؟به نظرم حتما ب ...

اره دقیقا کرختمو سست

یه کوچولو ضعیف که شدی چون بالاخره عمل کردی.ولی اگر خیلی شدیده حتما بگو به دکترت گاهی اوقات بدن بیش ا ...

مدام تهوع دارم 

مدام تهوع دارم

ببین اخه دوماه هم هست گذشته.

یعنی مثلا حساسیت به داروی بیهوشی هم اگر داشته باشی ، معمولا بعد عمل معلوم میشه و علائمش خیلی تنده ، مثلا با تشنج همراهه.