الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این وقت شب اینجا چیکار میکنی دختر😂😂 از چندم شروع کردیدبه خوندن؟ الان چندمی
بنده دانشجو دندون هستم من خودم از 4 ام میخواندم کلاس بیرون و اینا میرفتم ولی مثل اینکه اون دوستان از کلاس اول روشون مامان هاشون کار میکردن برای قبولی تو تیزهوشان 6 ام البته تهران بودن اینا حالا شما رو نمیدونم مال کجایی البته سال ما ی سری اتفاق ها افتاد 6 ام نشدم 9 ام شدم اون سال قرار نبود اصلا تیزهوشان بگیرن قرار بود لغوش کنن هی کش مکش بود آخرشم سوالای آزمون ریون گذاشتن جلومون اونایی که از قبل میدونستن زده بودن قبول شدن فک کنم سال تحصیلی 96-97 بود من خودم بچه زرنگ بودم درس خوان بودم البته مامانم خیلی رو درسم حساس بود ولی از همون 4ام خوبه به نظرم کتاب تست زیاد باید بزنه هوش کمپلکس هست مالتیپل هست کتابای مختلفه در کنارش کلاس هم میخواد تیزلاین میرفتم خوب بودن
مرسی عزیزم. موفق باشی. پسرم چهارمه میدونم دو سه تا کتاب بیارم وسط براش سنگین میشه به نظرت از چی شروع ...
باید خودش درس رو دوست داشته باشه زوری نیست اون عزیزان هم خود بچه هاشون دوس داشتن درس در صورتی که مثلا خواهر بزرگترش اصلا درسی نیست اینا رو باید از مشاور بپرسید عزیزم ولی از الان شبی نیم ساعت 1 ساعت باهاش هر کدوم از کتابای بازار که هست که چون الان اطلاع ندارم دقیق چیا هستن باهاش کار کنید که دستش راه بیوفته موفق باشید گلم