پابه پای مردها کارکنن تو هر کاری که بقیه فکر میکنن مردونه هست اینکار ولی این محدودیت ها تو ایران برداشته بشه تو همه چی زن ها هم حضورپررنگ تر و آزاد تر داشته باشن و امنیت بالایی هم داشته باشن شاید این حرف من برای بعضی ها چیز خاصی نباشه چون خانواده ی سخت گیری ندارن ولی کسایی که خانواده ی سخت گیر دارن خیلی از آرزو ها و رویا ها و استعداد هاشون به خاطر همین محدودیت ها و طرز فکر ها دیده نمیشه ک ازبین میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید فرهنگ سازی بشه به زن ها بیشتر بها بدن امنیت داشته باشن و برابری باشه تو هر زمینه ای تجارت سیاست ...
من نمیدونم شما کجا زندگی میکنید اما من ب شخصه امنیت وآزادی رو دارم حس میکنم ..یچیزایی ایجاب میکنه زن انجام نده اما بازهم محدودیت سفت وسخت نداریم ماخانوما.....اگ حس کردیم محدودیم قطعا عیب ازخودمونم بوده ادم باید تلاش کنه پشتکار داشته باشه پاتواجتماع بزاره و من یقین دارم هیچ مانعی برا پیشرفت ماخانوما نیست....شخص من ی آدم کم تلاشم این ضعف منه ن جامعه
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن