2777
2789

دیدم شماره تلفن گویاست 

زنگ زدم بهش ی خانومه خودکار  داره میگه برنده ۳ جایزه نفیس شده اید برای دریافت عدد ۴ رو بفرستین به فلان شماره .هزینه فعال سازی دریافت جایزه فقط و فقط۵۸۰ تومنه 

برگشتم گفتم پدر من  کلاهبرداری هست .. 

ذوقش کور شد گفت فک کردم برنده پول شدیم 

گفت حالا قراره چقدر بدن  عب نداره بدیم ۵۸۰ رو  ۲ تومن هم بدن خوبه باز ۱ونیم سوده🤦🏻‍♀️😂

میگم پول واریز کنی  رفتن که رفتن 

بچه ها کارم درست بوده؟ 

بعدا نگه واقعی بود  هی سرکوفت بزنه بهم که تو نزاشتی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو درست گفتی 

ولی اگه طرف قبول نکنه فکر می‌کنه تو باعث شدی از دست بده

من یه اشتباهی کردم سر همسایه مون یه خانم ‌بی‌سواد 

زنگ زدم به همون شماره یه پسره بود

گفتم چرا سرکارش گذاشتی و .... 

پسره نرسید قطع کرد 

بعد همسایه مون ناراحت بود گفت نکنه درست بوده؟ 

واقعا اگه میخوای پس پول بریز 

عزیزم اگه عددو پیام کنه حساباشو کلا خالی میکنن بگو نکنه تو رو خدا اینا همه کلاهبرداران کاش به اون 58 ...

سواد آنچنانی نداره 

میخواست من انجام بدم که منم نمیدم 

چون فهمیدم کلاهبرداریه 

خواستم مطمعن شم 

چقد ذوق کرده بود 😅😅😁😁😁

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

تو درست گفتی ولی اگه طرف قبول نکنه فکر می‌کنه تو باعث شدی از دست بدهمن یه اشتباهی کردم سر همسایه مون ...

خداروشکر قانعش کردم بابامو 

سواد آنچنانی نداره میخواست من انجام بدم که منم نمیدم چون فهمیدم کلاهبرداریه خواستم مطمعن شم چقد ذوق ...

در بهترین حالت چهار تا قابلمه یا چیز در پیت می‌فرستن به ارزش همون پونصد تومن... یعنی در واقع قابلمه بهت می‌فروشن... اگه کلا هیچی ندن

سواد آنچنانی نداره میخواست من انجام بدم که منم نمیدم چون فهمیدم کلاهبرداریه خواستم مطمعن شم چقد ذوق ...

اخی عزیزدلم 

قانعش کن انجام نده یه دفعه نره بیرون بده به کس دیگه ای انجام بده

وا اینم کلاهبرداری جدیده

جایزه نفیس 😂

حتی به خودشون زحمت نمیدن سناریو بنویسن 

چجوری از گلوشون میره واقعا 

اگه انقدر‌ ساده ست ولش کن بذار بده خودت اخلاقش رو بهتر میدونی

عزیزم سواد نداره خداروشکر قانع شد 

بلد نیس بفرسته 

اخی عزیزدلم قانعش کن انجام نده یه دفعه نره بیرون بده به کس دیگه ای انجام بده

خداروشکر قانع شد 😅😁 نه به کسی نمیگه