رزالسلطنه مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 150 عنوان زن روز 124 بازدید | 7 پست خانوما شما برنامه زن روز رو میبینید؟به نظرم بد نیست اما نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنممن مدل ترکیشو بیشتر دوست داشتم سپاس یزدان دختری ایرانیام🌹 1404/07/12 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزان22 عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 3145 همه. رو پدی کراش زدن زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤
رزالسلطنه مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 150 واقعا این برنامه ها چه فایده ای برای ادم داره؟ بله من همیشه به همین فکر میکنم سپاس یزدان دختری ایرانیام🌹
رزالسلطنه مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 150 همه. رو پدی کراش زدن دقیقا😁👌 سپاس یزدان دختری ایرانیام🌹
سلامممم1111 عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 726 من ... اومدم اینجا بخاطر اینکه ... گربه خواهرم فوت شده بود !زجه و گریه حاضرین در صحنه 😂😂😂😂 You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25441 همه. رو پدی کراش زدن من اینقد بدم میاد ازش ا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
رزالسلطنه مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 150 من ... اومدم اینجا بخاطر اینکه ... گربه خواهرم فوت شده بود !زجه و گریه حاضرین در صحنه 😂😂😂😂 همیشه همینه😅 سپاس یزدان دختری ایرانیام🌹