2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4271 بازدید | 139 پست
نه اخه من اینجا تاپیک ک زدم اونایی ک بچهاشونغیرانتفاعی بودن میگفتن ما هنوز شروع نکردنو اینا سر این ح ...

غیر انتفاعی خوب همینه به شدت سخت می گیرند مخصوصا اول 

یه ماه بگذره دستت میاد 

در ضمن ما اصلا از مدارس دولتی عقب نبودیم حتی جلوتر هم بودیم 

تعطیلی های پارسال کلاس ها برگزار می‌شد معلمشون کلیپ آماده می‌کرد حتی چند تا پنج شنبه برای جبران بعضی کلاس ها رفتن 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بدونی تحت چ فشاریم اینکه هنوز تردید دارمکار درستی کردم مدرسه ش رو عوض کردمیانه همش کارم شده مقای ...

تازه اول ساله صبر کن کم کم همه چی رو روال میشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام من استرس و ناراحتی شما رو درک می کنم

منم پسرم کلاس اوله و به شدت شیطونه و اصلا دل نمیده به درس و منم خیلی اذیتم بابت این موضوع. تازه هنوز اول راهیم.

واقعا نسل جدید و خصوصا پسر بچه ها تو یه لیگ دیگه هستن

بدون که تنها نیستی

و امیدوارم خدا به هممون کمک کنه

شمارو یادم شیفته مدرسه غیرانتفاعی بودی فکر کردی خبری یه.بیچاره پسرت و همسرت. بیشتر داری با این کارات ...

بحث شیفتگی نیس بحث امنیته پسرم کوچیکه

نگرانش بودم چون همونطور ک همه میدونیم

و اطلاع داریم مدارس دولتی نه امنیت درست 

حسابی دارن نه برای دانش اموز اهمیتی قائل نیستن

بعدم ارومتر چخبرتونه گارد میگیرین به هر چیزی