2777
2789
عنوان

عصبی بودن

86 بازدید | 15 پست

سر هرچیزی عصبی میشم

همیشه خوابم میاد و حوصله ندارم 

نمیتونم رو درس

و زندگیم تمرکز کنم

غذام اندازه بچه دوساله شده

دردم چیه؟ برم پیش روانشناس؟ 

از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم. 

صد در صد برو

فکر کنم جز علائم افسردگیه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

منم 

احتمالا افسرده ای

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد برو فکر کنم جز علائم افسردگیه

به هرکی میگم شاید افسرده شدم میگن بخاطر سنته

به هرکی میگم شاید افسرده شدم میگن بخاطر سنته

توجه نکن به این جمله اصلا خیلیا افسردگی رو قبول ندارن

برو حتما امیدوارم زودتر حالت خوب بشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
کم خونیو افسردگی همچین حالاتی دارههم چکاب بروهم رواشناس

اره اونکه کم خونی شدید دارم

ولی چکاب چی برم؟ 

روانپزشک برم بهتر نیست؟ 

دوستان من از ۹ سالگیم تا دو سال پیش 

خیلی روانشناس میرفتم

ولی فقط ی جدول میدادن همین 

روانپزشک بهتر نیست؟ 

توجه نکن به این جمله اصلا خیلیا افسردگی رو قبول ندارنبرو حتما امیدوارم زودتر حالت خوب بشه

روانپزشک بهتر نیست؟ 

روانپزشک بهتر نیست؟

بهترشو که نمیدونم؟

روانپزشک سعی میکنه با دارو مداوا کنه به نظرم داروهای افسردگی هم بیشترشون فقط خواب آورن که طرف بگذرونه

ولی روانشناس از نظر ذهنی شاید بتونه طرفو قوی کنه 

آزمایش کامل بدهکم خونی یا کم بود بعضی از ویتامین ها حالت افسردگی میاره. هر دو برو.

ازمایش دادم

کم خونی دارم

و ی ویتامینمم کمه

ولی میترسم روانپزشک برم 

بهترشو که نمیدونم؟روانپزشک سعی میکنه با دارو مداوا کنه به نظرم داروهای افسردگی هم بیشترشون فقط خواب ...

اخه من تو این هفت سال که رفتم فقط جدول دادن🤦🏻‍♀️