2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاید نیاز به راهنمایی دارم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 43 پست
سلام عزیزم بدون مقدمه رفتید سر این کار؟از قبل هیچ رابطه ای نداشنید؟اول معاشقه داشته باشید بعد کم کم. ...

معاشقه کامل داشتیم

مرطوب بودم و از لوبریکانت هم استفاده کردیم

متاسفانه دردش غیر قابل تحمل بود و از یع طرف ترسی که داشتم باعث میشد بیشتز دردم بیاد

و حال همسرمو گرغتم و در آخر نتونستم بزارم

تازه عروسم،برام آرزوی خوشبختی کنید🥹😍

معاشقه کامل داشتیممرطوب بودم و از لوبریکانت هم استفاده کردیممتاسفانه دردش غیر قابل تحمل بود و از یع ...

به نظرم با یه دکتر صحبت کن 

شاید ترست باعث میشه اینقدر سختش کنی

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینقدر سر این موضوع نگرانم نمیدونم با همسرم صحبت کنم نکنم

چرا نگرانی یه چیز عادیه در واقع اصلا نباید خون بیاد اونی که بد رابطه برقرار کرده باشه دچار خونریزی میشه میتونین همسرتون هم آگاه کنید

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

بحث خونش نیستبحث اینه درد و ترسی که داشتم طبیعیه ؟

بله طببعیه نه معاشقه نه نوع پرده هیچی و هیچی درد و کم نمیکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بحث خونش نیستبحث اینه درد و ترسی که داشتم طبیعیه ؟

نمیدونم من که تجربه نداشتمم😭😂

ولی معمولا ترس و درد اول طبیعیه اگر ترست زیاد بشه مشکل ساز میشه 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

شما یک معاینه بکارت می‌شدید تا از نوعش مطلع بشید بعد اقدام در این شرایط پیش نوازی موثر هست و وضعیت ش ...

سلام میتونم‌بپرسم شما چی خوندید تحصیلاتتون دد چه‌ حده. دوست دارم بدونم چی باعث شده این طور باشید. بنظرم پخته هستید. صرفا کنجکاوی نیست. و فوضولی هم نیست. میخوام بدونم برای الگو گیری یا اطلاعاتم. اگر دوست داشتید از خودتون سنتون بهم بگید و کتابهایی که میخونید کارهایی که میکنید.

سلام میتونم‌بپرسم شما چی خوندید تحصیلاتتون دد چه‌ حده. دوست دارم بدونم چی باعث شده این طور باشید. بن ...

سلام به روی ماهتون

شما به من لطف دارید عزیزم ✨♥️

خواهش میکنم جانم راحت باشید 

من بیست دی ماه ۲۸ساله میشم 

من از اساتید دانشگاه هستم 

تربیت مدرس و

مترجم زبان های خارجی هستم 

و البته مشارکت دارم به عنوان معاونت در یک شرکت توریستی 

کتاب های زیادی مطالعه داشتم 

بیشتر در حیطه کاری بوده 

جامعه شناسی 

روانشناسی  

و...

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شما یک معاینه بکارت می‌شدید تا از نوعش مطلع بشید بعد اقدام در این شرایط پیش نوازی موثر هست و وضعیت ش ...

اتفاقا قصد داشتم برم ولی فرصت نشد

الان نمیدونم با یه وجب دخول پرده زده شد یا نه

و از یه طرف تا کی ایت وضعیتم ادامه داره؟

نه بعدا دیگه عادت میکنی درد نداره اما برای بار اول طبیعیه،،، احتمال پرده ارتجاعی دارید میگن کمی دردش ...

الان بخوایم بازم رابطه داشته باشیم

همینطوریه شرایط؟

یعنی همین درد رو دوباره دارم؟