2777
2789
عنوان

چرا گوش دادن به استخاره به ضررم شد

76 بازدید | 10 پست

ما یه عالمه طلا داشتیم

که مدت زیادی داشتیمشون 

و اونموقع که طلا گرمی۳تومن بود فروختیم

بعد فروختیم خونه خریدیم. که خونه خوب نبود

ینی هم طلاهامون رو از دست دادیم. هم خونه به دلمون نبود

ولی اونموقع به اینکه استخاره زدیم خوب درومد

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

خونه الان آرزوی اکثر آدماس. خوب کاری کردی

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی به جا دیدن وضع مملکت و توجه به عقل، استخاره میگیرید نتیجه بهتر میخواید بده؟

والا طلا چندین ماه ثابت بود

یه هفته بعد خرید خونه رفت بالا

کلی هم راجب خونه تحقیق کردیم ولی خب یه چیزایی شد که بع دلمون نباشع

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
والا طلا چندین ماه ثابت بودیه هفته بعد خرید خونه رفت بالاکلی هم راجب خونه تحقیق کردیم ولی خب یه چیزا ...

ارزش ملک بیشتر از ارزش طلاست،مطمئن باش ضرر نمیکنی، همینکه رهن و اجارم بدین پول طلاهاتون از خودش تامین میشه ملکتونم سرجاش و ارزشش بیشتر میشه

میگن اول باید حسابی مشورت کرد بعد اگه ادم واقعا تصمیم گیری براش سخت بود استخاره بزنه

منم یه مدت میگفتم دیگه استخاره نمیزنم ولی بعدا حکمت استخاره هارو فهمیدم 

ان شاالله شمام یروز پی میبرین که کار درستی کردین