2777
2789
عنوان

چرا دیجی کالا اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
عزیزم انشالا هرچی خیر برات پیش بیاد بلع عزیزم از پلیسای یگان ویژس مطمئن باش بهتر از اونی که میخوای خ ...

اجی ولی نمی‌دونم چرا از این قشر خواستگار ندارم شاید بخاطر اینکه اوضاع مالی ما متوسط بوده 

اجی ولی نمی‌دونم چرا از این قشر خواستگار ندارم شاید بخاطر اینکه اوضاع مالی ما متوسط بوده

عزیزم اصلا ربطی به اوضاع مالی ندارع بخدا منم وضع مالی خانوادم متوسطه🥲

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که ممکن شده جز سهامداران دیجی کالا هستید؟؟؟؟؟؟؟همچین مطمئن میگید فکر کردم دارم با رئیس دیجی کال ...

قریب به سی بار خرید مردم نشد نفرستن 

همین هفته سه تا سفرش دارم دیروز یکی رو آوردن پنج شنبه یکی دیگه رو‌میارند

شنبه هم یکی دیگه  آوردن

ماه پیش چهار تا داشتم سرموقع حتی یکیش زودتر اومد 

تابستون خرید نداشتم 

بهار هفت تا داشتم همه اومدن 

فقط انتقادی که دارم هرینهذاریال هاشون بالا رفته

دیجی پلاسی نیستم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اصلا چنین چیزی ممکن نیست همیشه میفرستن و پیگیرن

ن عزیزم راست میگه منم شاید جز اولین مشتریاشم سالها ازش خرید میکردم و همیشه آن تایم و پیگیر بودن

اما دو ماه گذشته ۴تا سفارش داشتم دو تاش لغو شد و یکیش با تاخیر زیاد  سرکارم گذاشتن گفتن میرسه اما لغو شد و فقط یکی به موقع رسید

پیگیریشونم الکی شده

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

باید دوباره زنگ بزنم بهشون اولش گفت مشخصات حساب رو وارد کنید وارد کردم ولی چند هفته میگذره و واریز ن ...

باید واریز به کیف پول دیجی پی رو بزنی

بعد بزنگی بهشون اطلاع بدی سریع واریز میشه

بعد از اونجا برداشت بزن

دیگه مسقیم به حساب یا نمیریزن یا با تاخیر زیاد

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ربطی به تغییر قیمت نداره . گزینه حذف کلی رو همیسه داره

نگفتم نمیشه یا میشه

مثلا یه وسیله سفارش داده،،،،،حالا یا قیمت این بوده یا تخفیف خورده 200 تومنه

الان بخواد حذف کنه باید همونو 300 بگیره

دیگه اینجوری حذف کردنش ضرر داره چون باید با قیمت 300 بخره

بعضی وقتا یه لحظه ای تخفیف برداشته میشه یا تموم میشه یا قیمت میره بالا

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عزیزم اصلا ربطی به اوضاع مالی ندارع بخدا منم وضع مالی خانوادم متوسطه🥲

اجی جسارت نباشه 

بخدا مث خواهر برام عزیزی برا همین راهنمایی خواستم تو رو خدا دعام کن 

و اینکه میشه بدونم همسر گرامی چند سال سابقه کاری دارن و حقوق شون چطوره 

اینو بگم من پول برام ملاک نیست مهم نیست 

نمی‌دونم چرا از این قشر خواستگار نداشتم واقعا نمی فهمم 

قدم۱۷۲ وزن۶۸

تحصیل کرده ام اما در حال حاضر بیکار نمی‌دونم 

شاید اینا بیشتر ازدواج فامیلی دارن شاید 

شما خیلی زیبا هستید 

اجی جسارت نباشه بخدا مث خواهر برام عزیزی برا همین راهنمایی خواستم تو رو خدا دعام کن و اینکه میشه بدو ...

عزیزوم مشکلی نیست منم مثل خواهر کوچیکت هرسوالی داشت بپرس 

شوهرم الان نزدیک شش هف سال سابقه کاری داره 

با حقوق ۲۰تومن شاید باورت نشه 🥲

حس میکنم با قد وزنتون ک‌گفتین اندام خیلی خوبی داشته باشین 

ازدواجم آره معرفی بود دیگه شوهرم دید پسندید منو منم ازش خوشم اومده همیشه میگه همونی که میخواستم دقیقا تو بودی😐😂

انشالا ک با ی نظامی ازدواج می‌کنی عزیزم 

عزیزوم مشکلی نیست منم مثل خواهر کوچیکت هرسوالی داشت بپرس شوهرم الان نزدیک شش هف سال سابقه کاری داره ...

قربونت حتما دانشگاه رو ادامه بده معلم شو 

منم دنبال همینم 

تو فکرم هس درس بخونم منتهی نمی‌دونم چرا حوصلم نمیکشه

عزیزم باید حوصلت بکشه ناراحت نشی یوقت از دستم تو رو خدا 

بخاطر آینده فرزندت بخاطر آینده خودت که مستقل باشی و بتونی پس انداز و طلا بخری و استقلال مالی داشتی باشی حتی بخاطر همسرت و اینکه امتیاز فرزند و همسر رو خواهی داشت 

و اینکه خیلی بفکر باش و برا هزینه دانشگاه پیام نور بری بهتره فکر کنم ترمی۶ تومان بشه حتی میتونی هر ماه به پولی کنار بزاری حتی از مادرت کمک بگیری و 

آدما حتی وقتی ازدواج می کنن بازم به خانواده و کمکشون احتیاج دارن بگو مادر رفتم سر کار قطعا جبران می کنم 

عزیزم باید حوصلت بکشه ناراحت نشی یوقت از دستم تو رو خدا بخاطر آینده فرزندت بخاطر آینده خودت که مستقل ...

می‌دونم واقعا حرفات همش درسته 

ولی از جهت مالی حقوقمون نمی‌کشه واقعا ماهی ۱۵تومن قسط میدیم 

اصلا دلم نمی‌کشه به مادرم بگم بنده خدا اگ نداشته باشه شرمنده میشه 

می‌دونم واقعا حرفات همش درسته ولی از جهت مالی حقوقمون نمی‌کشه واقعا ماهی ۱۵تومن قسط میدیم اصلا دلم ن ...

درسته میفهممت حتی اگه همسرت اجازه بده میتونی منشی یه پزشک متخصص خانوم بشی در حد چند ساعت در روز نه بیشتر

و این خیلی به مشکل اقتصادی کمک خواهد کرد