2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سرکتاب درست باشه

هیچ  منبع علمی سرکتاب و تایید نکرده و صرفا بخاطر اینه خودتون به خودت ن تلقین میکنید وقتی چیزی رمالا میگن یقین پیددا میکنیو براتون پیش میاد اگه قرار بود با یه سرکتاب و دعا و طلسم و این خرافات کسی ب جایی برسه و از اینده خبر داشته باشه خود رمال ها جز ثروتمندین ادمای دنیا بودت

هیچ منبع علمی سرکتاب و تایید نکرده و صرفا بخاطر اینه خودتون به خودت ن تلقین میکنید وقتی چیزی رمالا ...

درسته این حرفتون ولی ناخوداگاه تاثیر منفی میزارن

اون ناخوداگاه باعثش خودتونین چون خودتون تلقین میکنید ب خودتون بسپارش ب خدا هیچ دستی بالا تر از دست خ ...

درسته میدونید چی هست منو عشقم عاشقانه همو دوست داشتیم خیلی قرارمون ازدواج بود ولی مادرش یهو مخالفت کرد میدونم هم دعا نوشتن حالا من این طرف گریه میکنم عشقم هم یه جوری ناراحته نمیدوتم چیکار کنم

اون ناخوداگاه باعثش خودتونین چون خودتون تلقین میکنید ب خودتون بسپارش ب خدا هیچ دستی بالا تر از دست خ ...

پس چرا این دعا جادویی که نوشتن تاثیر کذاشته عشقم گریه میکنه ناراحته منم یه جوری دلم شکسته ولی چرا خدا کمک‌مون نمیکنه من نمیخوام به دعانویس مراجعه کنم