2777
2789
عنوان

سونوگرافی🥺

87 بازدید | 15 پست

سلام 

ویروس hpv از طریق سونوگرافی شکم و لگن هم منتقل می‌شه؟ اینجا کسی هستش که بدونه این مورد رو ؟چون من چیزی که دقت کردم خیلی از سونوگراف‌ها دستگاه و ضدعفونی نمی‌کنند و با نواحی هم در ارتباطه که خطر ابتلا هست من از این بابت نگرانم الان متوجه شدم که می‌تونه کمی خطرناک باشه 

اگر کسی اطلاع داره یا کسی هستش که پزشکی خونده باشه ممنون میشم بگه

🌱

نه....میدونی چیه خیلی وقتا برای ایجاد حس اعتماد بین پزشک و مریض ممکنه بگن آره با استخر و فلان چیز منتقل میشه ولی نه تنها راهش همون رابطس با پروب سونو منتقل نمیشه چون هم اولا پزشک نکات ایمنی رو رعایت میکنه و هم اینکه ویروس فقط روی محیط زنده میتونه زنده بمونه

گلم

از شکم شما اچ پی وی نمیگیری

سونو واژینال هم که کاندوم میکشن

بعد اون لوبریکانت اینا که میزنن پس چیه

موارد بهداشتی همش رعایت میشه توی مراکز 

نگران نباش

وگرنه یه امت هزاران مرض میگیرن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه....میدونی چیه خیلی وقتا برای ایجاد حس اعتماد بین پزشک و مریض ممکنه بگن آره با استخر و فلان چیز من ...

آخه چون همه بیمارا رو بلافاصله سونوشونو انجام داد برای همین یکم نگران شدم سونوی لگن بود برا من یعنی تا یه مقداری روی ناحیه خطر میاد

🌱

گلماز شکم شما اچ پی وی نمیگیریسونو واژینال هم که کاندوم میکشنبعد اون لوبریکانت اینا که میزنن پس چیهم ...

یعنی اون ژلی که می‌زنم برای این نیستش که دستگاه کمی روون‌تر روی نواحی حرکت کنه؟ 

خاصیت ضدعفونی کننده داره؟

مال من سونوی لگن بود فقط تا یه قسمتی روی ناحیه خطر میاد دستگاه

🌱

سونوی لگن که اصلا روی شکم چی هست آخه

نه دیگه به خاطر اینکه می‌خوان تخمدان‌ها و رحم رو ببینن پایین‌تر میاد 

اونی که فقط روی شکمه سونوی شکم هستش که کلیه و کبد و ... رو نشون میده

🌱

یعنی اون ژلی که می‌زنم برای این نیستش که دستگاه کمی روون‌تر روی نواحی حرکت کنه؟ خاصیت ضدعفونی کننده ...

اصلا در نظر بگیریم اون ژل الکی بوده 

از اون ناحیه ویروس نمیتونی بگیری🩵

همونطور که اگر دهنی یه ادمی که مبتلا به ایدز هست رو بخوری

مبتلا نمیشی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه دیگه به خاطر اینکه می‌خوان تخمدان‌ها و رحم رو ببینن پایین‌تر میاد اونی که فقط روی شکمه سونوی شکم ...

عزیزم سونوی لگن تا واژنت نمیره که! تا کشاله ران یکم بالاتر برای دیدن تخمدانت میره برای رحم هم شکمتو به سمت پایین فشار میده باز بالای استخونه

عزیزم سونوی لگن تا واژنت نمیره که! تا کشاله ران یکم بالاتر برای دیدن تخمدانت میره برای رحم هم شکمتو ...

فکر میکردم اون ناحیه هم عامل ابتلاس 

پس نگرانی نداره

تو مراکزی که شما رفتی هم غیر ژل مواد ضد عفونی استفاده نکردن؟

🌱

اصلا در نظر بگیریم اون ژل الکی بوده از اون ناحیه ویروس نمیتونی بگیری🩵همونطور که اگر دهنی یه ادمی که ...

آخه چون میگن خیلی شایع هستش آدم می ترسه بخصوص که تند تند بیمار سونو می‌کنن 

شما هم تو مراکز دیگه غیر ژل ندیدی چیزی بزنن؟

🌱