2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از چند روز قهر بالاخره اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم یه خورده بچه بازی درمیاری،یه کم سنگین رفتار کن،و روش زندگیت عوض کن،با سیاست پیش برو،اولشه همه این بچه بازیارو دارن قهرهای الکی....،بشین منطقی باهاش حرف بزنم. بگو تو از چه اخلاقای من بدت میاد؟از چه اخلاقیاتم خوشت میاد؟،فقط برو باهاش حرف بزن،این جا کسی واقعا نمیتونه مشکل حل کنه،چون تو و شوهرت از زیر و بم هم دیگه خبر دارین،کسی نباید چه تورو چه شوهرت قضاوت کنه

منه بدبخت عضو این سایت جدیدا شدم گفتم اگه خواستم باردار شم امسال با اعضای اینجا باشم  چی فکر کردم چی شد😔

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
هر دوتون خیییییلی بچه این  چه اصراری داری واسه بچه دار شدن  خوبه باز شوهرت راضی نشده

خب من بچه دوست دارم شاید زندگیم ازین یکنواختی در بیاره

خب من بچه دوست دارم شاید زندگیم ازین یکنواختی در بیاره

یعنی چی دوست دارم؟؟؟

همین نشون میده هنوز به بلوغ فکری نرسیدی

مگه بچه اسباب بازیه؟ با این وضع اخلاق شوهرت بچه رو هم بازیچه میکنین

با این مشکلات، حرف بچه هم نزن، بیاری نقطه ضعفت میشه بچه،  خودت داری عذاب میکشی، خانوادت نمیدون ...

نه اگه بابام بفهمه اختلاف پیش میاد بینشون همش پنهون میکنم که نفهمن

ببین دعواهای بدتر از این داشتم ولی تموم شد اما اگر خونوادش پشتش باشن تا طلاق می رین پس اسه برو بیا با سیاست باش چون خونوادش حمایتش می کنن اگر می تونی با سیاست جذبش کن دیگه هم رو اعصابش نرو اتو دستش نده تا سنش بره بالا بچه دارشین جاپات محکم شه