2777
2789

پول باشگاهم زیاد کردن 😒

490 بوده یه روز درمیون عمومی کردنش 590 صد بیشتر شده دیدن همه چی گرون شده گفتن ما هم گرون کنیم 😒😂💔اما سایز نگرفتم چون باشگاه گفت باید از ماه پنجم به بعد پول برنامه بدی 200 برای برنامه گفت چهار ماه اول برنامه با باشگاه هس از ماه پنجم ب بعد باید پول برنامه بدی مربی برات بنویسه من نمی‌دونستم گفت دفعه بعد یا هفته بعد که خواستی برنامه عوض کنی سایز هم میگیرن ازت💔😅بعد اینکه گفت دو ماهی یکبار پول برنامه میدی یعنی دو ماه یکبار برنامه رو عوض می‌کنه و پرسیدم حالا که دو ماه یکبار برنامه عوض میکنی ماه یکبار وزن میکنی گفت اگه بخوای هر ماه برات وزن میکنیم🥴😂😂نمی‌دونم شاید جاهای دیگه هم همینحوریه .کسایی که باشگاه می‌رن واقعا همینجوریه؟

باید از ماه پنجم پول برنامه بدین؟

بعد چقدر پول باشگاه می‌دین پول ثبت نام؟!

اگه شهر به شهر فرق داره بگید کدوم شهرید

ما شهرستانیم. تابستون می‌رفتم ماهی ۶۰۰ با برنامه و تردمیل و همه چی. از همون جلسه اول هم اندازه گرفت و برنامه داد

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرماه پول برنامه جدا میدم😐😐😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
من هرماه پول برنامه جدا میدم😐😐😐

چقدر پول برنامه میدی 

چقدر شهریه باشکاه؟

منم نمی‌دونستم باید پول برنامه بدی چهار ماه میرم الان ماه پنجمم گفتن تا چهار ماه اول برنامه با باشگاه از ماه پنجم به بعد از نیمه حرفه ای میری حرفه ای باید پول برنامه بدی دو ماه یکبار عوض میشه

تهران زیر 2500 ماهانه اونم سه روز در هفته نیست البته با برنامه و کنترل وزن قیمت بالاتر هست تا 15 میلیون مربی خصوصی و برنامه تخصصی شاید بیشتر هم باشه جاهای خاص و بالاشهر

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
کدوم شهری چرا اینقدر ارزون واقعا قیمتا راسته؟😐

ارزونه؟

من فکر کردم گرون میگیرن😂 بعد باشگاه هم زیاد بزرگ نیست متوسط رو به کوچیک اونجوری بزرگ نیست

شیرازم اره عزیزم 😁🥴

800شهریه 

300برنامه

البته دیدم 500هم هست 650هم هست 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

ارزونه؟من فکر کردم گرون میگیرن😂 بعد باشگاه هم زیاد بزرگ نیست متوسط رو به کوچیک اونجوری بزرگ نیستشیر ...

در کل خیلی ارزونه 

من رشت هستم ۱۳۰۰ شهریه ۳۰۰ هم برنامه کلا ۱۶۰۰ میدم 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

من به جا رفتم پرسیدم با برنامه گفت پنج تومن خیلی خوب بود نبدیکمونم بودن ولی لامصب انگاری ملت سرگنج نشیتن 😬

دیگه نهایت به جایی رو پیدا کردم با برنامه و مربی ۱۷۵۰ دوره یه خورده ولی خب خوبه 

اصلا کلا ملت خودشونم به هم رحم نمیکنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️