2777
2789

بچه ها من همش سایت گلستان چک کردم چیزی نذاشته بود چیکار کنم

باید هفته پیش میرفتم برای ثبت نام

همین امروزم کلاسا شروع شده

من چیکار کنم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

پسرخاله منم سال اول فرهنگیان جا موند حدود ۱ هفته بعد فهمیدم با یکی دیکه سریع رفتن اصرار ثبت نام کردن فردا تو هم برو

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه خودتو بزن به اون راه بگو چرا تو سایت چیزی نمیزارین؟

بعد گریه کن بگو چرا من خبر نداشتم خودشون برات درستش میکنن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

پسرخاله منم سال اول فرهنگیان جا موند حدود ۱ هفته بعد فهمیدم با یکی دیکه سریع رفتن اصرار ثبت نام کردن ...

نمیدونم چی ببرم حتی

خیلی ناراحتم قلبم داره کنده میشه

چطور من متوجه نشدم نه تنها ثبت نام نکردم بلکه امروز هم کلاسا برگزار شده

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

برو دانشگاه خودتو بزن به اون راه بگو چرا تو سایت چیزی نمیزارین؟بعد گریه کن بگو چرا من خبر نداشتم خود ...

همین کار رو میکنم

من چیکار کنم

امروز کلاسا شروع شده یه روزم غیبت کردم حتی

برو دانشگاه خودتو بزن به اون راه بگو چرا تو سایت چیزی نمیزارین؟بعد گریه کن بگو چرا من خبر نداشتم خود ...

روم نمیهش برم حتی

نمیدونم چی ببرم حتیخیلی ناراحتم قلبم داره کنده میشهچطور من متوجه نشدم نه تنها ثبت نام نکردم بلکه امر ...

بابا طوری نیست عزیزم مدرکو واقعا نمیدونم بزن گوگل پسرخاله من ۲ هفته بعد کلاسا رفت ۳ ۴ جلسه کلاس شروع شده بود ثبت نام شد الانم معلمه فقط میری اونجا پیله کن بهش قبول کنه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

همین کار رو میکنممن چیکار کنمامروز کلاسا شروع شده یه روزم غیبت کردم حتی

بابا خودشون برات درسش میکنن فقط بیوفت گریه و اصرار کن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

بابا خودشون برات درسش میکنن فقط بیوفت گریه و اصرار کن

وایی خیلی ناراحتم

یه روز غیبتم و چیکار کنپ

یه روز غیبت بهتر از دانشگاه نرفتن و محرومیت سال بعده

فردا حتما میرم دانشگاه وای من بدبخت