2777
2789
عنوان

مشکل پسرکلاس اولیم تو مدرسه

140 بازدید | 14 پست

پسرم کلاس اوله زنگ ورزش گویا شلوغ کرده یا هرچی بردن دفتر و مدیر بهشون حرفای زشت بی‌شعور احمق عوضی گفته تا اون از سرش دراومد امروز قمقمه اش از کیفش افتاد شکست گریه کرد یکی از پسرا اذیتش کرده اینم هلش داده ناظم گفته بگو غلط کردم اینم از ظهر تا الان گریه و ناله که من نمیرم اون مدرسه دیگه منم اعصابم خراب شده اونقد گریه کرد ک منم گریه میکردم قراره برم مدرسه صحبت کنم پسرم بچه حساس و زود رنجیه پارسالم پیش دبستانی همین بدبختی رو داشتم ی روز میومد میگف کسی بام دوس نیس ی روز میگف فلانی اذیتم کرده منتها پارسال مربیشون مهربون بود این بیشرف ها امسال هنوز هیچی نشده مدرسه رو از چشم بچه انداختن فردا برم چی بگم ؟

پدرسگا حق ندارن اینجوری صحبت کنن غرور بچه رو اونم پسر رو خورد کنن . برو مدرسه رو خراب کن رو سرشون چطور سکوت کردی . من جات بودم تمبونشونو رو سرشون گره میزدم حمالارو

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا برا خودش مدرسه خوبس حالا

هرچی ! حق ندارن بچه رو از درس زده کنن
حالا الان قابل درک نیست حالش ، یکم دیگه بگذره کلا از درس و مدرسه زده میشه . وقتی کادر مدرسه ببینن پشت بچه کسی هست دیگه جرعت نمیکنن چیزی بگن بهش

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

فردا برو مدرسه بپرس ببین ایا همچین حرفایی زدن اگه زدن بچتو جابجا کن چون مدرسه ای که مدیر و ناظمش انق ...

معمولا مدرسه پسرونه اینطوری زیاد داره. از اون طرفم نمره الکی میدن. درس نمیخونن مجبورن بفرستنشون پایه بالاتر جا نیست ردشون کنن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

والا همه بچه ها میرن مدرسه پسر شما خیلی حساسه و اینکه یکم شره

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

پسر منم پارسال پیش دبستانی تعدادشون کم بود بیشتر اذیت میکردن امسال تعدادشون زیاده دیگه شیطونی خیلی نمیکنن دوست پیدا کردن به قول خودشون تیم دارن 😂 خیلی به هم کار ندارن در کل مدرسه پسرونه همینه پسرت ناز نازی بار نیار سعی کن دوست پیدا کنه احتمالا چون کسی باهاش دوست نشده پرخاش میکنه ولی کادرش خیلی بی ادبن