پسرم کلاس اوله زنگ ورزش گویا شلوغ کرده یا هرچی بردن دفتر و مدیر بهشون حرفای زشت بیشعور احمق عوضی گفته تا اون از سرش دراومد امروز قمقمه اش از کیفش افتاد شکست گریه کرد یکی از پسرا اذیتش کرده اینم هلش داده ناظم گفته بگو غلط کردم اینم از ظهر تا الان گریه و ناله که من نمیرم اون مدرسه دیگه منم اعصابم خراب شده اونقد گریه کرد ک منم گریه میکردم قراره برم مدرسه صحبت کنم پسرم بچه حساس و زود رنجیه پارسالم پیش دبستانی همین بدبختی رو داشتم ی روز میومد میگف کسی بام دوس نیس ی روز میگف فلانی اذیتم کرده منتها پارسال مربیشون مهربون بود این بیشرف ها امسال هنوز هیچی نشده مدرسه رو از چشم بچه انداختن فردا برم چی بگم ؟
پدرسگا حق ندارن اینجوری صحبت کنن غرور بچه رو اونم پسر رو خورد کنن . برو مدرسه رو خراب کن رو سرشون چطور سکوت کردی . من جات بودم تمبونشونو رو سرشون گره میزدم حمالارو
فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
هرچی ! حق ندارن بچه رو از درس زده کنن حالا الان قابل درک نیست حالش ، یکم دیگه بگذره کلا از درس و مدرسه زده میشه . وقتی کادر مدرسه ببینن پشت بچه کسی هست دیگه جرعت نمیکنن چیزی بگن بهش
فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
پسر منم پارسال پیش دبستانی تعدادشون کم بود بیشتر اذیت میکردن امسال تعدادشون زیاده دیگه شیطونی خیلی نمیکنن دوست پیدا کردن به قول خودشون تیم دارن 😂 خیلی به هم کار ندارن در کل مدرسه پسرونه همینه پسرت ناز نازی بار نیار سعی کن دوست پیدا کنه احتمالا چون کسی باهاش دوست نشده پرخاش میکنه ولی کادرش خیلی بی ادبن