2777
2789
عنوان

استغفار میکنید❓

208 بازدید | 28 پست

اوضاع چطوره؟؟

چه تعداد میگید؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خیلی گفته توبه هم کردم بخاطر گناهام.........هم استغفار امام صادق هم استغفار 30هزارتایی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمازشو میخونم بیشتر 

ذکرش شنیدم 400 تا 

حالا نمیدونم درست یا نه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خیلی گفته توبه هم کردم بخاطر گناهام.........هم استغفار امام صادق هم استغفار 30هزارتایی

خوب بود برات

چه مدت شروع کردی؟؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

3 بسته 40 تایی.. چرا همه تاپیک استغفار میزنی؟؟ خب سوال اصلیت رو بپرس 🙃

دوس دارم معرفی کنم 

شاید خیلیا نشنیده باشن 

یا شاید تشویق بشن بیشتر بگن

اگر اعتقادی به این روش نداری اصراری نیس

نمازشو میخونم بیشتر ذکرش شنیدم 400 تا حالا نمیدونم درست یا نه

منم نماز میخونم روزی یک مرتبه 

ولی استغفار امام صادق معجزه س

خیلی گره گشایی مالی میکنه 

استغفار ۷۰ بندی حضرت علی علیه السلامیا ۱۰ تا در هفت روز بگو یا ۷ تا۱۰ روزه

خیلییییی عالیه این استغفار 

من فک میکنم بهترین نوع استغفاره و پاکسازیه

دوس دارم معرفی کنم شاید خیلیا نشنیده باشن یا شاید تشویق بشن بیشتر بگناگر اعتقادی به این روش نداری اص ...

سوال پرسیدم... گفتم شاید چیزی بخوای ازین روش بدونی... اعتقاد نداشتم که نمی خوندم.. 

معذرت اگه ناراحت شدی❤

سوال پرسیدم... گفتم شاید چیزی بخوای ازین روش بدونی... اعتقاد نداشتم که نمی خوندم.. معذرت اگه ناراحت ...

منم فک کردم گارد گرفتی

تو ببخش عزیزمممم🥲

من دلم میخواد همه رو به این ذکر معجزه آسا دعوت کنم 

اگر بقبه هم از خوبیاش بگن یکی بخونه امیدوار میشه 

من خودم خیلی معجزه ها دیدم خداروشکرررر

آره عزیزم تمام گره های زندگی به خاطر نگفتن استغفاره

دقیقا 

من الان باورم نمیشه انقدر عجیب مشکل هایی ک مثلا امروز به وجود آمدن زود رفع میشن و اوکی اوکی میشه