2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دوره این روش دیگه داره تموم میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام از نظرم امیدت به خدا باشه و مطمئنم با توکلت، اون کسی که شایستت باشه میاد خواستگاریت

بعضیا کلی خواستگار دارن ولی هیچ کدوم فرد مناسبی براشون نیست

انشالله هممون عاقبت بخیر میشیم

گاهی وقتها از روی شناخته نشدن هست

من اطرافم دیدم خانواده هایی که هم خودشون وهم دخترشون اهل مهمانی رفتن ومجالس ومحافل هستند ،خواستگارهای بیشتری دارند،چون گاهی پیش میاد که دوست وآشنا خبرندارند خانواده ای دختردرشرف ازدواج دارند

خدایا بی نهایت شکرت
گاهی وقتها از روی شناخته نشدن هستمن اطرافم دیدم خانواده هایی که هم خودشون وهم دخترشون اهل مهمانی رفت ...

نه خانواده سرشناسی هستیم چون شهرمون کوچیکه همه همدیگرو می‌شناسیم دارم نگران میشم چون میخام زود ازدواج کنم 

پس چکار کنم تو دانشگاه هم پسرا هیچکدوم کار ندارن که بیان جلو

هیچی 

به موقعش پیدا میشه هر چیزی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه خانواده سرشناسی هستیم چون شهرمون کوچیکه همه همدیگرو می‌شناسیم دارم نگران میشم چون میخام زود ازدوا ...

ان شاا...هرچی خیر هست براتون پیش بیاد وانسانی خوب قسمتتون بشه

خدایا بی نهایت شکرت
چکار کنم دعایی هست ؟

من زیاد در این زمینه شناختی ندارم

ولی یکبار مادربزرگم داستان جالبی رو برام تعریف کرد

روایت گر اصلی این داستان اقای قرائتی هستن

دختر رفتگری که اطرافیان خیلی اونو بخاطر وضعیت مالی خانوادش و اینکه خواستگاری براش نمیاد مسخره میکردن

روزی دختر قلبش میشکنه و نامه ای برای امام رضا علیه سلام مینویسه و از حرف دلش میگه و نامه رو به حرم امام رضا میفرسته

نمیدونم چطوری میشه که نامه به دست اقا پسری میرسه که اتفاقا در شرف ازدواج بوده و دنبال همسر مناسبی میگشته، ایشون فردی خوش چهره و از لحاظ مالی هم در وضعیت خوبی بودن. پیگیر فرستنده نامه میشن و به خواستگاری دختر میان. این دو باهم ازدواج میکنن و در خوشبختی زندگی میکنند. 

مدتی میگذره و دختر از همسرش میپرسه که چی شد که به خواستگاری من اومدی؟ و همسرش از رسیدن نامه او که برای امام رضا نوشته بود به دستش میگه و بیان میکنه همون لحظه عاشق دختر میشه.

این فقط یک داستان نبود و واقعا اتفاق افتاده 

من در شهر مشهد زندگی میکنم و واقعا خیلی خوشحالم خدا به ما ایرانی ها این افتخار رو داده که حرم اقا رو کنارمون داشته باشیم