2777
2789

چرا واقعاااا قصد توهین ندارم 

فقط برام خیلی عجیبه میان تو سر متاهلا میزنن ک خاک توسرتون شوهر کردین بعد تاپیک میزنه ارزوی شوهر و ازدواج تو دلم مونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میخواد خودش رو محکم و قوی و بی نیاز نشان بده اما هر آدمی ته دلش دوست داره ازدواج کنه چون فطری و ذاتی است و تنهایی اصلا خوب نیست و خیلی به انسان فشار های روحی و روانی وارد میکنه 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

اینا جو گیرن ولشون کن

مثه مردای متاهلی که میرن به پسرای مجرد میگن هرکس خر باشه و بخواد بدبخت شه زن میگیره بعد خودت میدونی جنس مرد چقددددر دنبال زناس اگه ما واسه عشق و علاقه و داشتن بچه و مستقل شدن می‌خوایم ازدواج کنیم مردا به شدت هول جنس ما هستن رابطه جنسی براشون مثه غذاس در این حدددد 

پس بدون اینایی هم که میگن شوهر کیلو چند چنین آدمای بیخودی هستن که بر اساس خریتی ک خودشون کردن و انتخاب اشتباه خودشون فکر میکنن دیگه باید همه مجرد بمونن

اینا جو گیرن ولشون کنمثه مردای متاهلی که میرن به پسرای مجرد میگن هرکس خر باشه و بخواد بدبخت شه زن می ...

اونا مجردن میگن بهتر از مجردی چیزی نیست متاهلی در این موقعیت احماقه ان است بعد تاپیک شوهر میزنن

هر کسی یه نظری داره..اونایی که میگن مجردیو عشقه که نمیان بعدش تاپیک بزنن شوهر میخوام.کلا چرته چه کسی که شوهر شوهر کنه و فکر کنه شوهر کردن افتخار داره..چه کسی که از زندگی کسی ایراد بگیره و بگه متاهلی بده