2777
2789
عنوان

محل زندگی

239 بازدید | 15 پست

تازه میخواستم یه سوال بپرسم عروس شهر دور شدن چطوره//؟؟؟

و به نظرتون اصرار کنم همسرم انتقالی بگیره شهر خودم اخه خونمون رو همون شهرش اماده کرده

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

اب از اب گذشته سخته ولی عادت میکنی

سه روز بعد عروسیمونه ولی دل کندن از شهر خودم خیلی سخته سریع کارای انتقالی منو کرد خیلی ناراحتم 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه روز بعد عروسیمونه ولی دل کندن از شهر خودم خیلی سخته سریع کارای انتقالی منو کرد خیلی ناراحتم

میفهمم ولی انسان سریع عادت میکنه ذاتش اینه

ایشالله خوشبخت بشی مهم اینه💕

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بعنوان کسی که رفتم شهر غریب میگم بی نهایت سخته یکی نیست بری باهاش دردودل کنی دلت گرفت بری باهاش بیرون یا یه چایی بخوری همش دلم برای دستپخت مادرم تنگ میشه البته شاید روحیات آدمها متفاوت باشه ولی من خیلی اذیت شدم خیلی 

انگار از بهشت خدا پرت شدم بیرون از گیلان رفتم کویر افسرده شدم 

بعنوان کسی که رفتم شهر غریب میگم بی نهایت سخته یکی نیست بری باهاش دردودل کنی دلت گرفت بری باهاش بیرو ...

وای نگووو من تک دخترم همیشه وابسته مادرمم خانواده شوهرمم میگن ما نمیذاریم تنها باشی و...حدودا 1000 کیلومتر میشه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

وای نگووو من تک دخترم همیشه وابسته مادرمم خانواده شوهرمم میگن ما نمیذاریم تنها باشی و...حدودا 1000 ک ...

چی بگم عزیزم کاریه که شده برای اینکه راضیت کنن از این حرفا میزنن اگه میتونی تو شهر خودتون زندگی کنید 

چی بگم عزیزم کاریه که شده برای اینکه راضیت کنن از این حرفا میزنن اگه میتونی تو شهر خودتون زندگی کنید

3دوشنبه عروسیه و بعدش بلافاصله میریم اونجا خونمون انتقالی دانشگاهش همه اونجاست

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

3دوشنبه عروسیه و بعدش بلافاصله میریم اونجا خونمون انتقالی دانشگاهش همه اونجاست

منم چون دانشگاهش اینجا بود اومدم اینجا بعدشم رفت سرکار موندگار شدیم 

شما اگه دوست ندارین براش شرط بزار بعد تحصیلاتش برگردین

منم چون دانشگاهش اینجا بود اومدم اینجا بعدشم رفت سرکار موندگار شدیم شما اگه دوست ندارین براش شرط بزا ...

این دانشگاه گول زنندس  باشه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️