2777
2789
عنوان

آیا اینکار حمالیه یا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 31 پست
مطعمی بهشون که میخای سفته بدی؟اگه آره که خوبه

نه نمیشناسمشون که نمیدونم اون نمیتونه به من اعتماد کنه منم نمیتونم اعتماد کنم سفته بدم موندم چیکار کنم

خدایا شکرت🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت نمیده که اینا شگردشونه 😩 آنقدر کار میریزه سرت که وقت نمی یاد بگیری ازش 

میخوای بگو چندروز امتحانی میام برو ببین اخلاقش چطوره بغد خواستی برو

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

به نظر من که سفته نده،کلید هم ازش نگیر،بگو هرساعتی که اومدین منم همون تایم میام،مسوولیت قبول نمیکنم، ...

خب اون میخواد یکی باشه زودتر آرایشگاه باز کنه براش اینا 

خدایا شکرت🫶🏻

بنظرم برو آموزشگاه اصولی یادبگیر 

ک تهش مدرکم داشته باشی 

برو میکاپ، شینیون، ناخن، مژه یکیشو انتخاب کن یاد بگیر 

اونجوری ک بری آرایشگاه چیزی یاد نمیدن بهت 

فقط باید کار انجام بدی 

به نظرم عالیه کلی تجربه و آموزشه بعدش که خودت خواستی سالن بزنی حسابی حرفه ای هستی

آره خیلی خوبه ولی میترسم بهم یاد نده درست فقط کار از جونم بکشه 

خدایا شکرت🫶🏻

به نظرتون میتونم یاد بگیرم یا فقط حمالی کردن چندکاره به صورت همزمان هست؟

بنظرم حمالی نیس چون بهت آموزش میدن 

کمک در برابر آموزش تازه بهتر از آموزشگاه هم هست کاملا هم کار کشته میشی تو اون مدت اگه حوصله داری خوبه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

خب اون میخواد یکی باشه زودتر آرایشگاه باز کنه براش اینا

به نظر من برو آموزشگاهای خوب از صفر یاد بگیر،وقت خودتو الکی نگیر،وقتی یاد گرفتی بعدش برو توی سالنها کار کن تا تجربه به دست بیاری،وقتی دیدی از پس کار برمیای سالن بزن

به نظر من برو آموزشگاهای خوب از صفر یاد بگیر،وقت خودتو الکی نگیر،وقتی یاد گرفتی بعدش برو توی سالنها ...

خب من شنیدم بعد از آموزشگاه هم باید یه مدت دستیاری کنی 

خدایا شکرت🫶🏻