2777
2789
عنوان

پیش دبستانی اجباری

153 بازدید | 15 پست

مامانا  پیش دبستانی رو میخوان اجباری کنن یعنی سن اول دبستان که قبلن ها ۷سال تمام بود بعد آوردن به ۶سال تمام. الانم میخوان پیش رو ۵سال تمام اجباری کنن. نظرتون چیه؟ 

در تمام دنیا سن ورود به مدرسه آنقدر کم نیست. اینجا دیگه شورشو درآوردن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا هم همین بوده خبخواهرزاده من ۶سالشه کلاس اولهپارسال پیش بود

من منظور از قبل چند سال اخیر نیست. ۱۰ سال قبل. وقتی که امار بیسوادی در ایران در آمارها زیاد نشون داد از ۷سال به ۶سال آوردن

💥بچه های ۵ ساله بروند مدرسه که چه بشود؟

جوان نوشت:

🔹نظام آموزشی کشور در آستانه یک تغییر بنیادین است، تصمیمی که سن ورود به مدرسه را به پنج سالگی کاهش داده و دوره پیش‌دبستانی را اجباری می‌کند.

🔹این تحول نه‌تنها ساختار تحصیلی را دگرگون می‌کند، بلکه با فراهم کردن فرصت برابر برای همه کودکان، امید به عدالت آموزشی را زنده می‌کند. 

🔹اجرای موفق این طرح، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، تأمین زیرساخت‌ها و آموزش نیروی متخصص است، اما اگر به درستی پیش برود، آینده‌ای روشن‌تر و نسلی توانمندتر را برای کشور رقم خواهد زد. 

🔹الزامی کردن آموزش از پنج سال در کنار همه مزایایی که ممکن است داشته‌باشد، معایبی هم دارد. در احادیث شیعی، کودک تا هفت سالگی باید با آزادی کامل به بازی بپردازد. آموزش رسمی ممکن است این آزادی بازی‌محور را از کودک سلب و تکالیفی را بر او تحمیل کند.

اتفاقا خیلی از کشورها سن ورود به مدرسه سه سالگی بچه های مان تا هفت سال تو خونه بخور بخواب 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اتفاقا خیلی از کشورها سن ورود به مدرسه سه سالگی بچه های مان تا هفت سال تو خونه بخور بخواب

تا ۷سالگی سن پادشاهی بچه هست. اینو دینمون گفته

کشورهای دیگه خانواده زیاد مهم نیست. و سیاست مافیا گونه ای بعضی از کشورها بچه رو رباط گونه پرورش میدن

تا ۷سالگی سن پادشاهی بچه هست. اینو دینمون گفتهکشورهای دیگه خانواده زیاد مهم نیست. و سیاست مافیا گونه ...

من در جواب عنوانتون  ک گفتید تمام دنیا هفت سالگی فقط ایران ۵ اینو نوشتم ولی انصافا هفت سالگی برای وارد شدن به محیط آموزشی خیلی دیره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کشورای ذیکه بچه ها از سه سالگی وارد مهدو محیط مدرسه میشن

نه از ۶هست. سوئد از ۷سالگی. فقط انگلیش از ۵سالگی هست. 

اونجا چون اکثرا مادرها شاغل هستن. به اجبار از سنین کم میگذارن مهد. درایران هم مادران شاغل مجبورن زودتر مهد ثبت نام کنند برا نکهداری

من در جواب عنوانتون ک گفتید تمام دنیا هفت سالگی فقط ایران ۵ اینو نوشتم ولی انصافا هفت سالگی برای وا ...

نه دیر نیست. الان نظام آموزشی در کل دنیا فرق کرده. الان در کل دنیا هوم اسکولینگ رواج پیدا کرده. وبچه ها به شیوه ی واقعی وطبیعی یاد میگیرن و استعدادشان کشف میشه. نه مثل ما که بعضی از دروسمون واقعا بی‌فایده هست. پیشنهاد میکنم راجب هوم اسکولینگ تحقیق کنید