2777
2789

هیچ وقت این موضوع رو درک نکردم

ک چرا بعضی خانواده ها پسرهاشونو جوری بار میارن ک ب اسم غیرت توی زندگی و تصمیمات خواهرشون دخالت کنه

امروز دانشگاه بودیم بعد دانشگاه می‌خواستیم برسم بستنی بخوریم 

یکی از بچه ها زنگ زد ب مامانش ک خبر بده دیرتر میره خونه

ولی داداشش گوشیو برداشت و گفت نه مستقیم پا میشی میای خونه

و دختره ام بدون چون و چرا رفت خونه

تقصیر خانواده اس ک این جور پسراشونو بار میارن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

دقیقا با اسم غیرت دختر رو زندانی میکنن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید زنگ میزد به باباش 

من داداشام همیشه پایه بودن ولی ازدواج که کردم شوهرم تلافیشو درآورد 🥴 خیلی حساسه رو رفت و آمدم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تففف من داداشم بهم چیزی بگه میگم گوه نخور تو یکی😐🤌💜😂

😂😂😂

حالا ب نظر من فحش چیز قشنگی نیست

احترام و دوستی باید باشه اگه داداشت بزرگتره ازت 

تقصیر دختره ام هست که بی چونو چرا حرف اونو قبول کرد

اینکه اره

ولی وقتی خانواده این قدر ب پسرشون بها میدن  دختره مبتونه چیکار کنه؟هیچ پشتیبانی نداره

خدا رو شکر از 7 دولت آزاد بودم 

داداشام اصلا از این اخلاقا ندارن 

البته من خودمم هیچوقت تو زندگی از کسی کسب تکلیف نکردم 

مامانم پشت ما بودن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد