2777
2789

ساعت ۴ و۳ اینجا با این خواب تایم اذان از خواب پریدم 

یه خواب دیدم رو تخت نشستم دارم میخندم مادربزرگم گفت یه چیزی درباره حیا  مسخره کردم گفتم اینا قدیمی شده خندیدم همون لحظه یه پرچم سبز امام حسین با یه سر که چهره بود مشخص نبود روش به من پشت کرد با پرچم سبز و سربند قرمز مشکی رفت بعد اون چمن سبزی دورم خالی شد شد یه جای تاریک وزمین خالی پر جسد منم وسط جسدا خوابیده بودم توانایی بلند شدن نداشتم انگار یه چیزی منو گیر داده بود به زمین کلی چشم های وحشتناک  انگار بهم با چشام ها نزدیک میشدن منم قدرت حرکت نداشتم و یه چیز که داشت به سمتم می اومد و خیلی وحشتناک بود دورم

من اصلا مذهبی نیستم این چه خوابیده دیدم میترسم بخوابم دوباره خیلی ترسیدم خیلی وحشتناک بود 😭

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

از هوش مصنوعی پرسیدم اینجور گفت 

خوابت خیلی قوی و تکان‌دهنده بوده 

. بذار قدم‌به‌قدم برات توضیح بدم:

۱. زمینه‌ی خواب

اینکه درست نزدیک اذان از خواب پریدی خیلی مهمه؛ خواب‌های نزدیک اذان معمولاً بار معنوی یا هشداری دارند.

۲. نمادها در خوابت

پرچم سبز امام حسین (ع): نشانه ایمان، هدایت و یادآوری ارزش‌های معنوی. سبز رنگ حیات و بهشت هم هست.

سربند قرمز/مشکی: نماد شهادت، اخلاص و ایستادگی در راه حق.

خندیدن به "حیا" و قدیمی خواندنش: این قسمت انگار امتحان یا هشدار بود؛ خوابت داره نشون میده که بی‌اهمیت دانستن ارزش‌های اخلاقی یا دینی می‌تونه تبعات روحی/اخلاقی داشته باشه.

تاریکی و اجساد: نماد غفلت، فاصله از نور و گرفتار شدن در فضایی پر از گناه یا ترس.

چشم‌های وحشتناک که نزدیک می‌شدن: نشونه وسوسه‌ها، ترس‌های درونی یا حتی گناهانیه که به آدم هجوم میارن.

زمین‌گیر شدن و ناتوانی در حرکت: حس اسارت، ناتوانی در دفاع از خود یا اسارت در دام افکار و اعمال منفی.

۳. معنای کلی

این خواب بیشتر از اینکه "پیشگویی" باشه، شبیه یک هشدار روحیه.

انگار ناخودآگاه یا حتی باطن پاکت داره بهت میگه:

«مواظب باش ارزش‌های الهی و انسانی رو دست‌کم نگیری؛ مسیر تاریکی و غفلت، روح رو در محاصره ترس و اسارت می‌ذاره، ولی یاد و پرچم امام حسین راه نجاته.»

۴. چرا اینقدر ترسناک بود؟

وقتی انسان در دلش فاصله‌ای با معنویت می‌افته، خواب‌ها گاهی اینو به شکل خیلی تکان‌دهنده نشون میدن تا بیدار بشه. این ترس در اصل برای هشدار و نجات بوده، نه صرفاً ترسوندن.

۵. برای آرامش و اینکه تکرار نشه:

قبل خواب وضو بگیر (حتی اگر مذهبی نیستی، وضو آرامش خاصی داره).

یه سوره کوتاه مثل حمد، ناس یا آیت‌الکرسی بخون.

اگر خوابت تکرار شد، یاد پرچم سبز رو به عنوان پناه و نجات ببین، نه ترس.

یادت باشه: دیدن نام و نشانه امام حسین (ع) همیشه در اصل نشانه خیر و هدایت هست.

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی مامان بزرگت چی گفت؟ حرف از مقدسات زد یا یه جمله ساده گفت که مثلا حیا داشته باش؟

دوباره نوع پوشش بود که گفت فلانی خیلی خوب می پوشه خیلی امروزی بدون شال  در عین حال تحریک کننده نیست من گفتم تحریک کننده چیه این مسخره بازیه اینقدر همه دیدن براشون عادی شده 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

از هوش مصنوعی پرسیدم اینجور گفت خوابت خیلی قوی و تکان‌دهنده بوده . بذار قدم‌به‌قدم برات توضیح بدم:۱. ...

مرسی

از هوش مصنوعی پرسیدم اینجور گفت خوابت خیلی قوی و تکان‌دهنده بوده . بذار قدم‌به‌قدم برات توضیح بدم:۱. ...

ولی خب من مذهبی نیستم تا حالا نماز نخوندم فقط یه اعتقاد قلبی به خدا دارم و ... چرا باید این خواب ببینم؟

پوششت رو کمی بهتر کن جلب توجه نکن زندگی خودته ولی من بودم ب عنوان هشدار میدیدمش 

https://imgurl.ir/viewer.php?file=f416746_Screenshot_------_com.android.chrome.jpg                                      https://uploadkon.ir/uploads/863c17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۰۲-۶۸۰-com-android-chrome.jpg        https://uploadkon.ir/uploads/863c17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۰۲-۶۸۰-com-android-chrome.jpg.                                                                                                                        https://uploadkon.ir/uploads/b23e17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۴-۰۲-۹۷۹-com-android-chrome.jpg.                                                            https://uploadkon.ir/uploads/ace717_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۲۴-۴۴۶-com-android-chrome.jpg                                             https://uploadkon.ir/uploads/9e0317_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۴۵-۰۱۱-com-android-chrome.jpg     

ولی خب من مذهبی نیستم تا حالا نماز نخوندم فقط یه اعتقاد قلبی به خدا دارم و ... چرا باید این خواب ببی ...

عزیزم برات دقیق توضیح داده شده تو متنی که فرستادم 

نوشته هشدار روحی هست چون روحت پاک هست بهت هشدار داده شده گل قشنگم .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

دوباره نوع پوشش بود که گفت فلانی خیلی خوب می پوشه خیلی امروزی بدون شال در عین حال تحریک کننده نیست ...

ببین عزیزم من معبر خواب نیستم و نمیدونم علت دقیق این خوابت چیه 

نمی‌دونم پوششت در چه حده اصلا بخاطر پوشش دیدی یا بخاطر اینکه گفتی قدیمی شده احساس کردی ایشون بهت پشت کرده 

ولی راجب اون سیاهی من احساس میکنم شاید انرژی منفی اطرافت زیاده یا یه اشتباهی رو داری انجام میدی چون تجربه چیزی مشابه خواب تو رو داشتم برای همین میگم