2777
2789

بهش بگو می‌خوام رو درسم تمرکز کنم.

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

بگو برای کنکور می‌خوام تمرکز کنم و کلا گوشی تعطیل .وگرنه باید ۱سال دیگه دوباره کتابهای تکراری و سوالهای تکراری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقت

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

عکستو برا بفرس بگو منو می بینی  کتاب کنکورو بفرست بگو اینم می بینی بهش بگو این الویت اولمه استیکر خنده فرستاد تو بگو هر هر با استیکر خنده بلاکش کن

(جهت شوخیه و قصد توهین به کسی نداشتم)

(پارم نکنید )