2777
2789
عنوان

تو سخت ترین بخش زندگیمم💔💔

162 بازدید | 10 پست

چون مشکل دار بودیم گفت شنبه وقت دکتر بگیر ای وی اف کنیم

ممانعت کردم چون ما کلی اختلاف داریم صلاح نمیدونم من بارها بهش گفتم طلاقم بده بعد کلی تهدید و کتک الان از خونه باناراحتی زد بیرون گفت دیگه کاری ب کارت ندارم بحث نمیکنم خودت بعدا میبینی چ اتفاقی میفته

از طرفی دلم براش میسوزه خیلی منتظر بود پدر بشه انقد خوشحال شد ک درمان شد کلی وعده وعید واس بعد بچه دار شدن بهم دادو..

از طرفی کلکسیون مشکلاته بددهنی فحاشی کتک شکاکی خساست منت گذاشتن و توقعات بیجا و‌.... 

نمیخوام از رو ترحم ی موجود بی گناه و تو این زندگی بی برکت بیارم

ای خدا کاش مشکلمو حل میکردی نیازی ب انتخاب من نمی بود تو سخت ترین برهه زندگیمم مث جون کندن میمونه... دقیقا الان هم طلاق هم جدا بچه دارشدن هردوش مثل جون کندنه نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اینهمه نشونه بهت داده که از این آدم بچه دار نشی بازم ناشکری ؟؟؟؟

ناشکر نیستم حتی وقتی جواب ازمایش و گرفت و خوشحال و خندان بود نزدم تو ذوقش ک بچه نمیخوام اما دیگه الان بدجور شد اصلا توقع مخالفت نداشت چون منم خیلی بچه دوست داشتم ولی از اخلاقش بریدم

کاش یکم از حس ترحم منو اون داشت

بچه دار نشو فکر طلاق کن مث‌شوهر منه و من با کلی دعوا و‌خونجگر کمی بهترش کردم

تو بچه داری 

بخدا تو فامیل دو س تا بجه طلاق داریم اونا رو می بینم میترسم اینده بچم این شکلی شه

ناشکر نیستم حتی وقتی جواب ازمایش و گرفت و خوشحال و خندان بود نزدم تو ذوقش ک بچه نمیخوام اما دیگه الا ...

بارم نمیفهممت

اینجا هزار تا تاپیک خوندم که با بچه حالشون بده همه گفتن چرا بچه دار شدی طرف گفت بعد بچه شوهرم بد شد!!!

حالا شما بعدا به بچه ات‌چی میخوای جواب بدی خدا میدونه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
تو بچه داری بخدا تو فامیل دو س تا بجه طلاق داریم اونا رو می بینم میترسم اینده بچم این شکلی شه

اره بچه دارم

چنان اذیت شدم تو بارداری دومم که نگ‌ بس زجرم داده خدا هدایتش کنه و ازش بگذره چون واقعا عین جانیا باهام بودت

بارم نمیفهممتاینجا هزار تا تاپیک خوندم که با بچه حالشون بده همه گفتن چرا بچه دار شدی طرف گفت بعد بچه ...

میدونم انتخاب منم جداییه ولی خب شوهرم یهو از کوره در میره میخوام ب زبون خوش بهش بگم تو حق زندگی و بچه دارشدن داری بیا جداشیم برو دنبال زندگیت