2777
2789

ناخنام لاک روشونه غسل میکنم و وضو میگیرم باهاشون 

اگ دلیلی بجز حرف مراجع تقلید هست بگید ک هیچکدومشونو قبول ندارم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوعزیزم وقتی حرف مراجع تقلیدتوقبول نداری چی بایدبگیم.اینکه موقع غسل ووضوهیچ مانعی نبایدباشه تااعمالش درست انجام بشه وگرنه باطله.دستوریه که ازطرف خدابراادای نمازوبقیه امورات دینی داره ربطی به مراجع تقلیدنداره.

حالاشماهرطوردوستداری انجام بده ولی اگه میخای نمازات صحیح باشه بایدموانعشوبرطرف کنی

من ازیه پزشک پرسیدم که ایا بالاک اب به بدن نمیرسه گفت اره نمیرسه .هرچیزی که مانع رسیدن اب به نقاطی ه ...

این جمله تو قرآن نیست

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

تو گوگل سرچ کردم این اومد

در قرآن کریم آمده است: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قُمْتُمْ إِلَى الصَّلاَةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَ أَيْدِيَكُمْ إِلَى الْمَرَافِقِ وَ امْسَحُوا بِرُءُوسِكُمْ وَ أَرْجُلَكُمْ إِلَى الْكَعْبَيْنِ وَ إِنْ كُنْتُمْ جُنُباً فَاطَّهَّرُوا وَ إِنْ كُنْتُمْ مَرْضَى أَوْ عَلَى سَفَرٍ أَوْ جَاءَ أَحَدٌ مِنْكُمْ مِنَ الْغَائِطِ أَوْ لاَمَسْتُمُ النِّسَاءَ فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيداً طَيِّباً فَامْسَحُوا بِوُجُوهِكُمْ وَ أَيْدِيكُمْ مِنْهُ مَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيَجْعَلَ عَلَيْكُمْ مِنْ حَرَجٍ وَ لٰكِنْ يُرِيدُ لِيُطَهِّرَكُمْ وَ لِيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ؛(1)

ای کسانی که ایمان آورده اید هر گاه برای نماز قیام کردید صورت و دست های تان را تا مرفق بشویید و سرهای تان را مسح نمایید و همین طور پاهای تان را تا برآمدگی(یا مفصل) مسح نمایید.

این آیه مبارکه در وضو گرفتن شستن دست ها و مسح سر وپاها را در وضو واجب قرار داده است، شستن صورت و دست و همین طور مسح سر و پا به این است که پوست صورت و دست شسته شود و مسح نیز به این است که روی سر و پا مسح شود؛ اگر چیزی دیگری روی صورت یا دست باشد مثلا شخصی صورت خود را کاملا با پلاستیک بپوشاند بعد روی پلاستیک را بشوید شستن صورت گفته نمی شود و همین طور دست ها، در مسح نیز اگر شخص روی پوست پا و انگشتان را مسح کند مسح گفته می شود اما اگر روی لاک را مسح کند مسح گفته نمی شود مثل آن است که شخص روی کفش را مسح نماید. در نتیجه از قرآن کریم به خوبی استفاده می شود که در صورتی که نباید موضع وضو لاک وجود داشته باشد.

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اوکی بی ریا باش ملالی نیست همین که امروزی و متجددی و خدا رو هم میشناسی خیلی ام عالیاینو از کم کسی نم ...

راستش ولی خودم حس بدی دارم نمیدونم بخاطر اینه ک از بچگی شنیدم با لاک نباید نماز خوند یا ن

خوعزیزم وقتی حرف مراجع تقلیدتوقبول نداری چی بایدبگیم.اینکه موقع غسل ووضوهیچ مانعی نبایدباشه تااعمالش ...

این جمله تو قرآن نیست اخه

این جمله تو قرآن نیست

همه چیز درقران نیس چون نمیشد همه چیزدرقران گفته باشه،منم قبول دارم به خاطراوضاع مملکت که خیلی ها روقبول نداشته باشیم اما عزیزمن احکام دین ومرجع تقلید مثه یه پزشک هس شما وقتی میری ازپزشک دارو بگیری به این فکرنمی کنی که اون پزشک خودش چه جوربوده وچه جورهس فقط به این فکرمی کنی که خوب بشی

همه چیز درقران نیس چون نمیشد همه چیزدرقران گفته باشه،منم قبول دارم به خاطراوضاع مملکت که خیلی ها روق ...

چرا سود بانکی از نظرشون حلاله؟

من ی وام گرفتم ۶۰میلیون دستمو گرفت اما باید۱۵۰میلیون قسط بدک

این جمله تو قرآن نیست اخه

آیه قرآن رو بالاتر فرستادم

مشکل مراجع لاک و کاشت ناخن نیست   هرچیزی که مانع رسیدن آب به اعضای وضو بشه وضو رو باطل می‌کنه و این طبق آیه قرآن و روایات اهل بیت هست 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره