2777
2789
عنوان

خانومایی که گواهینامه دارین

539 بازدید | 68 پست

بچه ها اون اوایل نظرتون چی بود راجب رانندگی؟

سخت بود یا راحت

من چرا اینقدر ازش میترسم هی فکر میکنم نمیتونم 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بود اصلا اسپاسم میکردم

الان چی؟ میتونی برونی کی راه افتادی قشنگ

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
اولش طبیعیه ترستون ولی بعدش اوکیه

جلسه شیشمم بودش امروز

اولا برام خیلی سخت بود مخصوصا دنده عقب و پارک دوبلولی الان اوکیه

ترس داشتی؟ مثلا فکر کنی نتونی برونی

خیلی باید تمرین کنی اره الان راحتم خداروشکر سعی کن حداقل دو ماه تمرین کنی خودت دستت پر بشه

همون تمرینو‌ هم‌میترسم برم بزنم ب جایی

همون تمرینو‌ هم‌میترسم برم بزنم ب جایی

تو ماشین مربی که اصلا نترس با شجاعت رانندگی کن چون بیمه دارن 

اگه خودت تتهایی میری تمرین صبح زود برو جاهای خلوت که ماشین و ادم نباشه هی دوبل فرضی و دنده عقب و دور زدن و اینا رو تمرین کن 

ماشین داری؟ اگ ماشین داری بگیر 

اگ ن ک مث من بدردت نمیخوره همونی ک یادگرفتیم از یادت میره

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته