2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم مثبت شد عکس📸😭

186 بازدید | 14 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم و قرص مصرف میکنم 

این ماه فولیکول ۲۴mm داشتم 

بعد دوفامد و اوا پلاس مصرف میکردم 

دوفامد رو تا ۱۰روز خوردم قبلا معمولا بین ۳تا ۷روز پریود میشدم ولی الان ۷روز بیشتر شده و پریود نشدم 

بی بی چک مدیکور زدم اولش دوتا خط ننداخت ولی کم کم هی ادرار جذب میشد خطش تا حدودی پررنگ شد 

حالت تهوع خواب الودگی و حساس شدن سینه و یکم حساسیت به بو دارم بنظرتون باردارم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اخییی یاد مثبت شدن بی بی چک خودم افتادم چقدر حس باحال و جدید و عجیبی بود اونم وقتی بعد کلی منفی شدن اونم وقتی ک انتظارشو نداشتی باردار باشی دیگ ول کرده بودی🥲

مبارک باشه عزیزم ایشالا هر کی بچه میخواد خدا بهش بده 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

روی بی بی چک زده تا ۲دقیقه ولی واسه من دو دفعه زدم بعد از چند دقیفه خط انداخت ممکنه مثبت کاذب باسه😓

نه ان شالله درسته ازمایش خون بده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وایی نه منم علائم تورو دارم

خواب آلودگی شدید

زیاد شدن اشتها درکنارش تهوع 

پهلوم هم تیر میکشه

😭😭تازه من دخول هم نداشتم

خیلیا میگن بدون دخول بارداری ممکنه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡