2777
2789
عنوان

قلمم چجوره نظر بدین

66 بازدید | 9 پست

یهویی نوشتم ، ممنون میشم نظرتونو بگین

در این عصر دلتنگی
باران اورده یاد تو

بوی خاک پس از باران
شده یاداور عطر ناب تو

سرمای هوا که کند نفوذ بر جان من
عشق تو گرما می دهد بر پیکر بی جان من

موسیقی رهگذران در مسیر
باز زنده کند ، عشق پاک من

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

شعر نو🌻

نظرتونو ممنون میشم بگین بد ،خوب؟!

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتونو ممنون میشم بگین بد ،خوب؟!

برای شروع خوبه بعضی قسمت ها سکته ی شعری ایجاد شده مثلا قسمت عطر✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

برای شروع خوبه بعضی قسمت ها سکته ی شعری ایجاد شده مثلا قسمت عطر✨

ممنونم

چه پیشنهادی دارین تو شعرنو بهتر بشم؟

خیلی مبتدی با احترام .

اگه علاقه دارین بیشتر بخونین هر چی نثر و .. یا کلاس برین

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

خیلی مبتدی با احترام .اگه علاقه دارین بیشتر بخونین هر چی نثر و .. یا کلاس برین

ممنونم♡

ممنونمچه پیشنهادی دارین تو شعرنو بهتر بشم؟

به نظرم اشعار نو را بیشتر مطالعه کنید یا از تجربه استادان ادبیات فارسی استفاده کنید❤️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

به نظرم اشعار نو را بیشتر مطالعه کنید یا از تجربه استادان ادبیات فارسی استفاده کنید❤️

مرسییی♡