2777
2789
عنوان

حساسیت نسبت به همسر بیایید کمک

153 بازدید | 17 پست

شده تا حالا بی‌دلیل رو یکی از خانمای فامیل حساس بشیدنسبت به همسرتون من تا به حال اینجوری نبودم و اعتماد دارم)  بدون اینکه چیزی ببینید و حتی از نظر ظاهری و جایگاه هزااار برابر بهتر از اون خانم باشی اما دوس نداشته باشی رفت و آمد کنید؟!؟

اوایل اصلا این احساسو نداشتم یهو حساس شدم خجالتم می‌کشم از این احساسی که دارم اگرم به همسرم بگم فکر می‌کنه خبریه و توجهه‌ش جلب میشه؟؟

واقعا احساس خیلی بدی دارم چرا این اتفاق تو فکرم افتاده؟!!بنظرتون چکار کنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس زنا دروغ نمیگه حتما داره کرم میریزه تا نزدیک تر شه این خراب هایی که تو فامیل هستن میرن با شوهر یکی از اول خراب بازی نمبکنن اول با خوبی و صمیمیت فامیلی جلو میان

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

دقیق متوجه منظورت نشدم یعنی حساسیتت بخاطر اینه که به دختره مشکوکی یا به همسرت که اون مورد توجهش قرار گرفته یا چیز دیگه 

من یه چند نفری هست که خوشم نمیاد و رفت و آمدم نمیکنیم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیق متوجه منظورت نشدم یعنی حساسیتت بخاطر اینه که به دختره مشکوکی یا به همسرت که اون مورد توجهش قرار ...

نه تقریبا هیچ حرکتی ندیدم که مشکوک بشم از هیچکی فقط خودم حسم بده اوایل خیلی دوسش داشتم الان نه

نه تقریبا هیچ حرکتی ندیدم که مشکوک بشم از هیچکی فقط خودم حسم بده اوایل خیلی دوسش داشتم الان نه

یه مدت فاصله بگیر اینجور حسا معمولا درستن به حرف قلبت گوش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای…..اره میدونم اما من فقط حس خودم بده

خب میتونی دمشو ببری قبل از اینکه دیر بشه اگه میبینی تو جمع همیشه با شوهر تو گرم میگیره دو کلمه بیشتر از مردای دگ حرف میزنه مشکوکه 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خب میتونی دمشو ببری قبل از اینکه دیر بشه اگه میبینی تو جمع همیشه با شوهر تو گرم میگیره دو کلمه بیشتر ...

کلا ما تو جمعامون خانم و آقا نداریم همه زیاد حرف می‌زنن ولی نمیخوام حساسیت و ضعف نشون بدم میدونی چی میگم؟؟🥲

مجبورم رفت و آمد کنم اصلا حذف شدنی نیستناحساسمو بگم؟؟؟

بستگی به همسرت داره مثلا من همه چیو میگم و همسرم بی برو برگرد قبول میکنه، اگه میدونی واکنش بدی نشون نمیده بگو اگه میدونی لج میکنه یا دعوا میکنه یا هرچی جور دیگه باید فاصله بگیری با بهانه های مختلف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا ما تو جمعامون خانم و آقا نداریم همه زیاد حرف می‌زنن ولی نمیخوام حساسیت و ضعف نشون بدم میدونی چی ...

نسبتش چیه

شوهر نداره

الان واقعا سن هم مهم نیست از دوازده سال تا پیرزن خطرناکن

من باشم یکم با شوهرش حرف میزنم بعد معنادار بهش نگاه میکنم

نسبتش چیهشوهر ندارهالان واقعا سن هم مهم نیست از دوازده سال تا پیرزن خطرناکنمن باشم یکم با شوهرش حرف ...

چرا داره اما  کلا تو باغ نیست خیلی ساده‌ست

می‌گم نکنه گفتن من قضیه رو بدتر کنه بگه زن من تو این چی دیده که داره بهش حسودی می‌کنه