2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش چرت و پرته

تو نمازتو بخون دعاتو کن خدا خودش میده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

وای من من من من

معجزه اش رو دیدم خدایا شکرت 

من همینطور یه دوره خریدم نمیخوام فک نکنید برای تبلیغه نه من سه میلیون پول دوره دادم 

ببین درباره نوشتنه شکر گزاری ایناس من یه دفتر خریدم 

هر روز شکر گزاری مینویسم به طور معجزه اسایی حالم خوبه و به خواسته هام رسیدم و میرسم

من از وقتی مینویسم همه چیز راحت تر پیش میره تو زندگیم

عزیزم‌چجوری مینویسی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
وای من من من منمعجزه اش رو دیدم خدایا شکرت من همینطور یه دوره خریدم نمیخوام فک نکنید برای تبلیغه نه ...

بیشتر توضیح میدی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
وای من من من منمعجزه اش رو دیدم خدایا شکرت من همینطور یه دوره خریدم نمیخوام فک نکنید برای تبلیغه نه ...

جدی میگی یعنی منم ی دفتر بردارم بنوبسم خدایا شکرت ک امسال ازدواج میکنم خدایا شکرت ک خواستگارم این خصوثیات داره؟میشه بیشتر بگی

عزیزم‌چجوری مینویسی

هیچی 10تا از نعمتامو که خدا بهم داده مث چشام پدرم مادرم  توانایی هام استعدادام رو مینویسم ومیگم خدایا شکرت که مثلا چشامو بهم دادی چون هم زیبا ان هم میتونم با هاشون ببینم و زندگی کنم. ممنون ممنون ممنون

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
بیشتر توضیح میدی

خیر عزیزم تکنیک های خاص خودش رو داره حتی نحوه نوشتن شکر گزاری ام تکنیک داره من دوره اش رو سه میلیون تهیه کردم میتونید از پیج بلاگر فرزانه رستم خان تهیه کنید