2777
2789
عنوان

وای بچه ی مردم رو چیکار کنم

144 بازدید | 13 پست

من دخترمو با اسنپ میبرم باشگاه و برمیگردونم‌..خودم تو باشگاه می‌شینم...حالا جلسه ی قبل مربیشون اومده به من میگه یکی از بچه های باشگاه مسیرش نزدیک شماست مامانش نمیتونه ببره بیارش تو بیار ببرش هزینه ی اسنپتون هم کم میشه....ولی آخه موضوع اینه چون سفر دو مقصده میشه هزینه زیاد کم نمیشه...تازه یکسره باید باهش هماهنگ کنم که الان بیا ...... و اینا......با مربیشون رو درواسی دارم نتونستم بگم نه.....از طرفی به فکر افتادم سرویس بگیرم برای هردوشون هزینشو نصف کنیم که من هم دیگه لازم نباشه تو کلاس بشینم...ولی هم هزینه ی سرویس زیاد میشه هم دخترم سالشه موقع خروج هوا تاریکه ...نگران میشم....مامان اون دختره هم میگه اشکال نداره جلسه در میان حساب میکنم...ولی من دوست ندارم هر دفعه بهش بگم هزینه چقدر شده ..میترسم فکر کنه زیاد میگم....🤯🤯🤯چیکار کنم

بگو نه راحت

بگو نمیتونم مسئولیت بچه ی دیگه رو قبول کنم. برام سخته. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مربیه بگو و باهاش حرف بزن بگو سختته یا اینکه با مربی حرف بزن و به بهانه ای بیار که میخوای بعد جلسه برین جایی 

یا چند بار باباش رو بفرست هول هولی بیارتش دیگه بیخیال میشن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛