2777
2789
عنوان

امروز دیدمش

129 بازدید | 9 پست

من یه طرفه دوسش دارم چیزی بینمون نیست اونم از حس من خبر داره🥺امروز رفتنم بیرون و دیدمش این برا بار چندم هم دیگرو یهوی بیرون می بینیم انگار باهم قرار داشتیم

ای خدا چی میشه مهرم بشینه تو دلش 💕

درکت میکنم از عمق وجودم 💔

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینتت حسش چیه تا ببینم دوستت داره یانه؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نگاهش دنبالم نمی دونم شاید اشتباه می کنم یا توهم دارم

توهم نیست که اصلا اشتباه نمیکنی،چندبار تاحالا دیدیش؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

عزیزم ما همکاریم باهم تقریبا هر روز همدیگرو می بینیمبیرون هم شاید ده باری میشه

۷۰درصد میگم ازت خوشش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم از کجا حدس می زنی دوسم داره؟

از تعریف هایی که کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40