دخترعینکی مدیر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 6490 عنوان چه طور سلیقه اتون رو خوب میکنید و درمورد لباس و وسایل خونه خوب نظر میدین | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست دوست دارم منم یاد بگیرمچون اهل خرید لباس نیستم 1404/07/12 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9385 منم همینطور پول دوست شدم بنا به شرایط ولی هر چی نطر میدم مامانمم و دوستام میزنن تو ذوقم دو ساله حتی ... من دیگه یاد گرفتم خودم برا خودم میپسندم و نظر میدمانقد چیزای شیک و خوشگل میخرم که دیگه کسی هم نظر میده برام مهم نیس، چون میدونم شیک و قشنگه😁 اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
دخترعینکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 6490 هرچی خودت ب دلت میشینه و خیلی بنظرت قشنگه و مناسبه بخر، من اصلا بنظر کسی گوش نمیدم بعدم مادرت سنش با ... من اذیتم میکنه که این چی خریدی زشته و فلانه پول خرج میکنی و غیره
دخترعینکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 6490 من دیگه یاد گرفتم خودم برا خودم میپسندم و نظر میدمانقد چیزای شیک و خوشگل میخرم که دیگه کسی هم نظر می ... من بلد نیستم
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9385 من بلد نیستم منم تا دو سه سال پیش حتی میپرسیدم اینو بپوشم یا اوندیگه لباس خریدن تنهایی که هیچی!دیگه شروع کردم نپرسیدن و به مرور دیگه کلا نمیپرسم، چندماهم هست که برا خرید نظر نمیپرسم، بپرسم هم اخرش نظر خودمو اعمال میکنم باید از یجایی شروع کنی اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
دخترعینکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 6490 منم تا دو سه سال پیش حتی میپرسیدم اینو بپوشم یا اوندیگه لباس خریدن تنهایی که هیچی!دیگه شروع کردم نپ ... خیلی دعوا میکنه مامانمم و از چشمم میندازه یا دوستام میگن زشته
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9385 خیلی دعوا میکنه مامانمم و از چشمم میندازه یا دوستام میگن زشته خب نظر نپرس ازشوندیگه مگه میشه لباس انقد بد باشه که همه بگن زشته؟بعضی وقتا هم از حسادته میگن زشته شایدم نقطه ضعف نشون دادی اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
دخترعینکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 6490 خب نظر نپرس ازشوندیگه مگه میشه لباس انقد بد باشه که همه بگن زشته؟بعضی وقتا هم از حسادته میگن زشته شا ... اره همیشه نظر میپرسم 😢
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9385 اره همیشه نظر میپرسم 😢 برا همینه عزیزمخودت حساسیت نشون دادی، اونا هم کم نمیزارن😒اگه خواستی نظر بپرسی هم دیگه از اونا نپرس که ذوقتو کور میکننحتی وقتی لباس جدیدی میپوشی تو چشمشون هم نگاه نکن که انگار منتظر نظر هستیفوقش اولش برات سخته نظر نخوای از چندتا غریبه اینجا بپرس اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
دخترعینکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 6490 برا همینه عزیزمخودت حساسیت نشون دادی، اونا هم کم نمیزارن😒اگه خواستی نظر بپرسی هم دیگه از اونا نپرس ... مرسی عزیزم
mami_hossna عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 170 بلاگرهایی ک سبک لباس پوشیدنشون رو دوس دارم فالو میکنم و بعدشم تقلید میکنم 😬