2777
2789

سلام 

دوستان من دوقلو دارم و کارمندم

خاله ام میومد بچه ها رو می‌گرفت تا من از سرکار برگردم 

اما به دلایلی از عملکردش راضی نیستم و می‌خوام یه نفر دیگه رو جایگزین کنم 

حالا موندم چطوری بهش بگم نیاد که ناراحت نشه 

مثلا جوری رفتار می‌کنه که آدم باهاش راحت نباشه 

سرکار که هستم پیام میده بچه ها خوابن من برم خونه 

یا واسه اینکه کثیف‌کاری نشه میذارشون گشنه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه نفر دیگه داری که بیاد واسه نگهداری؟؟

بله عزیزم خواهرم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
کاش انتظار اتو بهش میگفتی بهتر است تا آدم غریبه

نه خواهرم گفته میگیرمشون 

بچه‌ها رو گرسنه نگه میداره که کثیف کاری نشه ؟؟؟ بهش پولم میدی

اره پولم میدم 

چقد جمله بندیا مشکل داره 

برای کثیف کاری میزارشون گشنه 🫤🫤

خب بگو خاله میخام مثلا مریمو بگم بیاد چن وقت پیش بچها . شمام این مدت اذیت شدین ببخشید ممنون

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اره مستقیم نگو ناراحت میشه

اول یه چند باری بگو امروز خواهرم میاد و روزای بعد هم همینطور

اگه خودش سوال کرد بگو خواهرم دوسداره پیش بچه ها باشه هر وقت نتونست به شما میگم

بله عزیزم خواهرم

خب پس 

اولا خاله ات رو ناراحت نکن 

شاید خواهرت هم بعد مدتی خسته شد و خواستی دوباره بهش بگی بیاد واسه کمک، دوما به خاله ات بگو چون دیدم شما خیلی زحمت کشیدی و خسته شدی یه مدت به طور موقت خواهرم بیاد تا شما استراحت کنی