2777
2789
عنوان

بیاین ببینید شعرم خوب شده❓🙂

69 بازدید | 12 پست

امروز معلم پرورشی مون اومد کلاسمون گف میخوام ببینم دست ب قلمتون چجوریه ی انشا یا یه شعر بنویسید 

بعد من ی شعر نوشتم الان پشیمونم😂

خیلی شکست عشقی ای بود😂😂اصلا در حد مدرسه  نبود😂🧑‍🦯

نظر صادقانه بدید چطور شده؟ اولین شعرمه

میدونم بد شده😂🙂

ناگهان چشمم به چشم تو افتاد\دوباره مهرت در دلم افتاد/دوباره در دلم غوغا شد/دوباره در دلم شوره افتاد/ناگهان چشمت را از چشمم دزدیدی/نه تنها چشمانت، دل من را هم دزدیدی/اینک دلم را به تو باختم/ولیکن تو حتی اهمیت نمیدی/عاشق و دیوانه و مجنون منم/دیوانه عشق تو منم/عاشق زجر کشیدن من تویی/سبب عذاب من تویی/با این حال عاشق چشمان تو هستم/عاشق خنده های تو هستم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش شده عاشق..عشق !😑معلومه شکست خورده ای

نه اتفاقا تاحالا وارد رابطه ای نشدم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

نسبت به سنت خوبه شعر کلاسیک بخون دایره لغتت تقویت شه وقتی استعداد داری ازش ساده نگذر اونقدر شعر بخون ...

واقعا استعداد دارم؟

علاقه ندارم چون حوصله نوشتن انشا نداشتم شعر نوشتم😅

نه اتفاقا تاحالا وارد رابطه ای نشدم

بدم میاد از اونایی که تا میبینن یکی شعر عاشقانه میگه بهش تهمت میزنن 

به حافظ و سعدی هم تهمت میزنن آره هوس باز و  چه و چه بودن

بسه دیگه شما چه می‌فهمید از دنیای شعر و شاعری

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بدم میاد از اونایی که تا میبینن یکی شعر عاشقانه میگه بهش تهمت میزنن به حافظ و سعدی هم تهمت میزنن آره ...

😅👌

واقعا استعداد دارم؟علاقه ندارم چون حوصله نوشتن انشا نداشتم شعر نوشتم😅

کلمات رو خوب انتخاب کردی 

معلومه بلد نیستی خب طبیعیه اما توصیف و ایجاد حست خوب بود

شعر بخون 

زیاد بخون 

حسی درونت هست که با شعر خوندن بیدار میشه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

کلمات رو خوب انتخاب کردی معلومه بلد نیستی خب طبیعیه اما توصیف و ایجاد حست خوب بودشعر بخون زیاد بخون ...

🫠❤️