2777
2789
عنوان

امتحان نهاییییی کمک

103 بازدید | 10 پست

امسال یازدهمم(تجربی)میخوام معدلم بالای ۱۹ شه و دنبال یکسری منبع هستم که نهایی بالاشم

فرمول بیست و ماجرای بیست کدومش بهتره؟

احتمالا زیست و شیمی و فارسی فقط کتاب واسشون بگیرم میگن ریاضی و فیزیک شبیه کتاب میاد

تجربه شما چی میگه؟

فقط کتاب درسی 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

فارسی فرمول بیست داشتم خیلی خوب بود

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر سخت شده امتحانا که از کتاب درسی گذشته آخه

خیر بهترین منبع فقط همون کتاب درسی رو خط ب خط بخونی تمومه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

انقدر سخت شده امتحانا که از کتاب درسی گذشته آخه

برای درسای حفظی مثل دینی و اینا 

تا میتونی کتاب رو بخون ده دور بیست دور 

بالا 19 میشی اگه بی دقتی هم بکنی 

برای محاسباتی ها هم تمرینات کتاب مسلط باش کافیه